Povezane vesti
Žena Darka Lazića smršala zbog svadbe! Evo koliko kilograma sada ima Katarina! Vratila se u teretanu, ovo joj je cilj
Kurir 09.09.2023
Žena folkera Darka Lazića, Katarina, priznala je da je tokom leta imala velikih varijacija telesne težine. - Početkom leta krenula sam sa redovnim treninzima, ali zbog organizacije svadbe i drugih obaveza prekinula sam treninge. Tada sam nabacila… »
Smršala zbog svadbe, ima samo 49 kilograma! Žena Darka Lazića otkrila - "Za dva meseca ću nabaciti 4 kile mišića"
Mondo 09.09.2023
Katarina Lazić u razgovoru s pratiocima otkrila da je "namenski smršala" Katarina Lazić u razgovoru s pratiocima otkrila da je "namenski smršala" Supruga pevača Darka LazićaKatarina Lazić, otkrila je u razgovoru s pratiocima s kakvim se problemom… »
Žena Darka Lazića nezadovoljna kilažom: "Imam 49 kilograma", evo šta joj je cilj da uradi za samo dva meseca: "Namerno sam…
Blic 09.09.2023
Žena folkera Darka Lazića, prelepa Katarina, priznala je da je tokom leta imala velikih varijacija telesne težine. Ona je to podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. - Početkom leta krenula sam sa redovnim treninzima, ali zbog organizacije svadbe… »
Vesti dana »
VJT: sumnja se da je uzrok požara u objektu za stara lica u Vojki ljudski faktor
Politika pre 2 satajoš 45 povezanih
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
Projekcije: Tramp dobio i Arizonu, osvojio je svih sedam kolebljivih država
Novi magazin pre 7 satijoš 20 povezanih
Zvezda do pobede u Zaječaru golom štopera Lekovića (video)
Sportski žurnal pre 21 minutajoš 18 povezanih