Повезане вести
Трагедија земунског "Титаника" одлази у заборав: На ушћу Саве у Дунав страдало више од 130 људи, међу њима и деца
Еуроневс 09.09.2023
Годишњица највеће мирнодопске речне несреће у историји Балкана, у којој је 1952. године на ушћу Саве у Дунав страдало више од 130 људи и деце, навршава се данас, а један од ретких преживелих, пензионисани професор Земунске… »
Несрећа какву Београд не памти: Миша је био један од ретких преживелих с "Дунавског Титаника: "Људи који су око мене пливали…
Блиц 09.09.2023
"Падао је град невероватне величине, већи никад у животу нисам видео. Људи који су око мене пливали одједном би јаукнули и нестајали под водом. Налетео сам на шешир једног од тих несрећника, натукао га на главу и наставио да… »
Трагедија земунског "Титаника" одлази у заборав, док прича о правом обилази свет
Телеграф 09.09.2023
Извештаји из тог времена, како су писали медији, а писали су многи и касније, и "Франкфуртер алгемајне цајтунг", говорили су о најмање 126 жртава, али тачан број није утврден. Годишњица највеће мирнодопске речне несреће у… »
Вести дана »

"Идиоти, то значи рат": Прва реакција Русије на идеју НАТО да се затвори небо над западном Украјином
Блиц пре 27 минутајош 25 повезаних

Пољопривредници блокирали булевар у Новом Саду због неиспуњених захтева
Слободна Европа пре 37 минутајош 37 повезаних

Крај михољског лета у Србији: Ево када нам стиже нова тура пљускова с грмљавином и ветром олујне јачине
Блиц пре 1 сатјош 28 повезаних

Студенти анализирали сузавац коришћен 5. марта: Полиција користила опаснији гас
Машина пре 5 сатијош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 3 сатајош 18 повезаних