Povezane vesti
"Pričao mi je s Kim se švalerisao": Koleginica o aferama Darka Lazića - Sklonila sam se kad je krenulo to sa Kaćom
Mondo 09.09.2023
Pevačica Sandra Rešić progovorila o saobraćajnim prekršajima Darka Lazić, ali i aferama. Pevačica Sandra Rešić progovorila o saobraćajnim prekršajima Darka Lazić, ali i aferama Pevačica Sandra Rešić, koju ove godine ne gledamo u rijalitiju… »
"Provodili smo noći zajedno, znam sve o njegovim aferama": Pevačica raskrinkala Darka Lazića: "Nije me pozvao na svadbu"
Blic 09.09.2023
Pevačica i bivša rijaliti učesnica Sandra Rešić otkrila je da je bila veoma bliska prijateljica sa Darko Lazićem pre nego što se oženio i da joj se poveravao o ljubavnim aferama koje je imao. Ipak, ona na svadbu kod Lazića nije bila pozvana. -… »
"Darko mi je otkrio s kojim ženama se švalerisao" Sandra Rešić zna Lazićeve tajne, a nije je zvao na svadbu! Ovo je rekla…
Kurir 09.09.2023
Pevačica Sandra Rešić kaže da joj se Darko Lazić poveravao i pričao o aferama koje je imao sa ženama. Ipak, iako su bili bliski, ona nij ebila među zvanicama na njegovoj svadbi s Katarinom. Ona kaže da joj je drago što se skrasio i napravio… »
Vesti dana »
Đilas i grupa opozicionih funkcionera traži od tužilaštva da i protiv njih podnese krivične prijave
Beta pre 1 satjoš 97 povezanih
Najnovija prognoza meteorologa Todorovića, zapamtite ovaj datum: Biće više snega nego prethodnih dana, a evo koji delovi Srbije mogu da očekuju padavine
Kurir pre 0 minutajoš 23 povezane
Preminula dva radnika iz Čoke koji su bila povređena posle eksplozije u livnici
Euronews pre 3 satajoš 19 povezanih
STRANI TURISTI OBOŽAVAJU OVE DVE SRPSKE PLANINE: Broj gostiju veći za trećinu, najviše Rusa
Kurir pre 0 minutajoš 14 povezanih