Повезане вести

Сплитски прекршајни суд казнио Сергеја Трифуновића са 500 евра

Сплитски прекршајни суд казнио Сергеја Трифуновића са 500 евра

РТВ 09.09.2023
СПЛИТ - Општински прекршајни суд у Сплиту казнио је глумца Сергеја Трифуновића са 500 евра новчане казне због држања пса без надзора и вређања полицајца на плажи Каштелет. Осим 500 евра казне, Трифуновић мора да плати и 50 евра… »
Сергеј Трифуновић након привођења због пса: Никад више нећу доћи у Сплит

Сергеј Трифуновић након привођења због пса: Никад више нећу доћи у Сплит

Н1 Инфо 09.09.2023
Сергеј Трифуновић који је у петак приведен у Сплиту због држања животиње без надзора и вређања полицијских службеника саопштио је да више никада неће доћи у тај хрватски град. Подсећамо, Трифуновић је на сплитској плажи… »
Сплитски прекршајни суд казнио Сергеја Трифуновића са 500 евра након пријаве полиције, огласио се и глумац

Сплитски прекршајни суд казнио Сергеја Трифуновића са 500 евра након пријаве полиције, огласио се и глумац

Еуроневс 09.09.2023
Општински прекршајни суд у Сплиту казнио је јуче глумца Сергеја Трифуновића са 500 евра новчане казне због држања пса без надзора и вређања полицајца на сплитској плажи Каштелет. Осим 500 евра казне Трифуновић мора да плати и… »
Сергеј Трифуновић се огласио на Инстаграму: Малтретирања која сам истрпео нисам никад и нигде (фото)

Сергеј Трифуновић се огласио на Инстаграму: Малтретирања која сам истрпео нисам никад и нигде (фото)

Дневник 09.09.2023
Сергеј Трифуновић приведен је јуче у Сплиту због вређања полицајца као и држања пса без надзора, а након што је пуштен на слободу и кажњен, глумац се огласио на свом Инстаграму. Наиме, Општински прекршајни суд у Сплиту казнио… »
Сергеј након привођења због пса: Никад више нећу доћу у Сплит

Сергеј након привођења због пса: Никад више нећу доћу у Сплит

Нови магазин 09.09.2023
Сергеј Трифуновић који је у петак приведен у Сплиту због држања животиње без надзора и вређања полицијских службеника саопштио је да више никада неће доћи у тај хрватски град. Подсећамо, Трифуновић је на сплитској плажи… »
Сергеј Трифуновић након привођења: „Никада више нећу доћи у Сплит“

Сергеј Трифуновић након привођења: „Никада више нећу доћи у Сплит“

Данас 09.09.2023
Сергеј Трифуновић, који је јуче приведен у Сплиту због држања животиње без надзора и вређања полицијских службеника, огласио се на свом Инстаграм профилу, истакавши да је у овом граду искусио малтретирање какво никад и нигде… »
(Фото): "Малтретирања која сам истрпео нисам никад и нигде": Сергеј Трифуновић након хапшења у Сплиту: "Овде више никада…

(Фото): "Малтретирања која сам истрпео нисам никад и нигде": Сергеј Трифуновић након хапшења у Сплиту: "Овде више никада…

Блиц 09.09.2023
Сергеј Трифуновић приведен је јуче у Сплиту због вређања полицајца као и држања пса без надзора, а након што је пуштен на слободу и кажњен, глумац се огласио на свом Инстаграму. Наиме, Општински прекршајни суд у Сплиту казнио… »
Суд донео одлуку: Ево колику ће казну Сергеј Трифуновић морати да плати након хапшења у Хрватској

Суд донео одлуку: Ево колику ће казну Сергеј Трифуновић морати да плати након хапшења у Хрватској

Блиц 09.09.2023
Глумац Сергеј Трифуновић приведен је јуче у поподневним часовима у Сплиту због вређања полицајца као и држања пса без надзора. Општински прекршајни суд у Сплиту казнио је јуче глумца Сергеја Трифуновића са 500 евра новчане… »
Огласио се Сергеј Трифуновић након хапшења у Сплиту! Поменуо Оливера Драгојевића, па изјавио: "никада више нећу доћи"

Огласио се Сергеј Трифуновић након хапшења у Сплиту! Поменуо Оливера Драгојевића, па изјавио: "никада више нећу доћи"

Мондо 09.09.2023
Огласио се Сергеј Трифуновић након хапшења у Сплиту. Огласио се Сергеј Трифуновић након хапшења у Сплиту. Сергеј Трифуновић ухапшен је јуче, 8. септембра у Сплиту, пошто је, како су навели тамошњи медији, држао пса без надзора… »
"Никад више нећу доћи у сплит" Огласио се Сергеј Трифуновић након привођења у Хрватској и изречене казне (фото)

"Никад више нећу доћи у сплит" Огласио се Сергеј Трифуновић након привођења у Хрватској и изречене казне (фото)

Курир 09.09.2023
Сергеј Трифуновић синоћ је приведен на Општински прекршајни суд у Сплиту због вређања полицијских службеника и држања пса без надзора, како је писао Далматински портал. Глумац се потом о свему огласио на свом Инстаграм профилу… »
„Никад више нећу доћу у Сплит“: Сергеј Трифуновић огорчен након јучерашњег привођења, помиње Оливера Драгојевића…

„Никад више нећу доћу у Сплит“: Сергеј Трифуновић огорчен након јучерашњег привођења, помиње Оливера Драгојевића…

Нова 09.09.2023
Глумац је јуче приведен у Сплиту. Сергеј Трифуновић јуче је приведен у Сплиту због држања животиње без надзора и вређања полицијских службеника. Трифуновић је на сплитској плажи Каштелет био са немачким овчаром, који је сметао… »
Суд донео одлуку о казни за Сергеја трифуновића: Ево колико ће глумац морати да плати након привођења у Хрватској

Суд донео одлуку о казни за Сергеја трифуновића: Ево колико ће глумац морати да плати након привођења у Хрватској

Курир 09.09.2023
Глумац Сергеј Трифуновић приведен је јуче у поподневним часовима у Сплиту због вређања полицајца као и држања пса без надзора. Општински прекршајни суд у Сплиту донео је одлуку и казнио глумца са 500 евра новчане казне. Поред… »
Приведен Сергеј Трифуновић

Приведен Сергеј Трифуновић

Данас 08.09.2023
Сплитски полицајци привели су познатог глумца Сергеја Трифуновића. Према писању Слободне Далмације, он је на сплитском Каштелету данас шетао свог пса тако да је то сметало грађанима који су га пријавили. Након што су пристигли… »
Сергеј Трифуновић се огласио након привођења у Сплиту: Нека луђакиња је то пријавила, пошто се ваљда плаши пса

Сергеј Трифуновић се огласио након привођења у Сплиту: Нека луђакиња је то пријавила, пошто се ваљда плаши пса

Данас 08.09.2023
Сергеј Трифуновић данас је приведен у Сплиту због држања животиње без надзора и вређања полицијских службеника. Поводом овог инцидента, српски глумац дао је изјаву за Слободну Далмацију. „Још увек ме дрндају, ево ме овде у… »
Сергеј Трифуновић се огласио из полиције: "Још ме дрндају, та жена ме је пријавила јер се плаши", ево колика казна му прети

Сергеј Трифуновић се огласио из полиције: "Још ме дрндају, та жена ме је пријавила јер се плаши", ево колика казна му прети

Блиц 08.09.2023
Познати глумац Сергеј Трифуновић ухапшен је данас у Сплиту, након што су се грађани жалили на начин на који шета пса. Трифуновић је по доласку полиције наводно почео да вређа и омаловажавати службенике, након чега је приведен у… »

Вести дана »