Povezane vesti
"Slomljena si posle raskida, a glumiš sreću": Milica Dabović ostavila dečka, a u komentarima je napali da je sve lažno…
Blic 09.09.2023
Bivša košarkašica Milica Dabović raskinula je devetomesečnu vezu sa dečkom Milanom Cvetkovićem, venčanim kumom Darka Lazića i Ana Sević, a razlog raskida su, kako je priznala, poroci od kojih nije mogla da odvoji sada već bivšeg partnera… »
Crveno na radost i prozivka za bivšeg dečka: Milica ponovo hara u gaćama - evo šta je sad uradila bivša košarkašica!
Mondo 09.09.2023
Milica Dabović objavila provokativnu fotografiju u donjem vešu i napisala da je "konačno slobodna" Milica Dabović objavila provokativnu fotografiju u donjem vešu i napisala da je "konačno slobodna" Košarkašica Milica Dabović nedavno je otkrila da… »
"Moja najveća pobeda je što sam sama" Milica Dabović se oporavlja od raskida! Provokativnom fotkom objasnila kako se oseća!
Kurir 09.09.2023
Milica Dabović oporavlja se od raskida devetomesečne veze s kumom Darka Lazića Milanom Cvetkovićem. Ona je na Instagramu objavila post u kojem tvrdi da je srećna. Postavila je fotografiju u crvenom vešu i napisala: - To što sam konačno sama moja… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
Zelenski spreman za primirje ako Ukrajina uđe u NATO s teritorijom koju sada kontroliše
Danas pre 8 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 1 satjoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 7 satijoš 1 povezana