Povezane vesti
Zamalo umrla da bi izgledala lepo: Pevačica se prisetila operacije želuca - Hranim se zdravo, a nekad odem i žderem!
Mondo 09.09.2023
Pevačica Indi Aradinović, koja je izgubila pozamašan broj kilograma nakon operacije želuca, otkrila kako se sada oseća. Pevačica Indi Aradinović, koja je izgubila pozamašan broj kilograma nakon operacije želuca, otkrila kako se sada oseća Pre nekoliko… »
"Jedva sam preživela da bih bila lepa" Indi se prisetila kako joj je život visio o koncu posle operacije želuca: Plaćam ceh!…
Kurir 09.09.2023
Pevačica Indira Aradinović Indi javno je pričala o operaciji želuca koju je imala pre tri godine. Ona sada sa ove distance smatra da dobro izgleda, ali da ju je sve to umalo koštalo zdravlja. - Recept je moje dobre linije je da sam se operisala pre tri… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku i izazvao cunami širom Pacifika
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 142 povezane

Dačić: 10 osoba privedeno zbog incidenata ispred Državnog univerzitetu u Novom Pazaru
Nova pre 55 minutajoš 19 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul 2025.
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 23 povezane

"Vrag je odneo šalu”: Brnabić apeluje na EU institucije da ne zatvaraju oči pred "rastućim ekstremizmom i huliganizmom"
Euronews pre 55 minutajoš 15 povezanih

„Kukavico, radikalsko vreme je prošlo“: Zašto su Nišlije odustale od najavljenog gađanja sedišta SNS jajima?
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih