Povezane vesti
"Ja sam najplaćeniji rijaliti igrač ikada": Milena Kačavenda otkrila zabranjene informacije i podigla ogromnu prašinu
Blic 09.09.2023
Milena Kačavenda je pre ulaska u "Elitu" u okviru komentara na društvenim mrežama napravila pravu pometnju samo jednom rečenicom. Popularna "kuma" se trenutno nalazi u "Eliti", gde redovno rešeta po svojoj nekadašnjoj drugarici Ani Ćurčić, ali i Aci… »
"Ja sam najplaćeniji rijaliti igrač ikada" Milena Kačavenda ušla u "Elitu" da raskrinka Anu i Bulića, za to će biti debelo…
Kurir 09.09.2023
Učesnica "Elite 7", Milena Kačavenda, otkrila je u komentarima ispod objave na Instagramu da je ona najplaćeniji rijaliti igrač ikada. Milena Kačavenda postala je javnosti prepoznatljiva kao vatrena podrška Ane Ćurčić. Ona je zdušno branila svoju kumu… »
Vesti dana »
Poslanici usvojili izmene Zakona o biračkom spisku na osnovu preporuka ODIHR-a i leks specijalis o zgradi Generalštaba
RTV pre 2 minutajoš 49 povezanih
Nove maksimalne cene goriva u Srbiji: evrodizel 198, benzin 182 dinara po litru
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 40 povezanih
Gunvor povlači ponudu za kupovinu imovine Lukoila, uključujući firme u Srbiji, nakon američkih sankcija
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane
Neverovatni prizori na srpskoj planini: Veje sneg, ne vidi se "prst pred okom" (Video)
Mondo pre 1 satjoš 30 povezanih