Povezane vesti
"Ja sam najplaćeniji rijaliti igrač ikada": Milena Kačavenda otkrila zabranjene informacije i podigla ogromnu prašinu
Blic 09.09.2023
Milena Kačavenda je pre ulaska u "Elitu" u okviru komentara na društvenim mrežama napravila pravu pometnju samo jednom rečenicom. Popularna "kuma" se trenutno nalazi u "Eliti", gde redovno rešeta po svojoj nekadašnjoj drugarici Ani Ćurčić, ali i Aci… »
"Ja sam najplaćeniji rijaliti igrač ikada" Milena Kačavenda ušla u "Elitu" da raskrinka Anu i Bulića, za to će biti debelo…
Kurir 09.09.2023
Učesnica "Elite 7", Milena Kačavenda, otkrila je u komentarima ispod objave na Instagramu da je ona najplaćeniji rijaliti igrač ikada. Milena Kačavenda postala je javnosti prepoznatljiva kao vatrena podrška Ane Ćurčić. Ona je zdušno branila svoju kumu… »
Vesti dana »
Parlamentarni odbor smatra da su Mrdićevi zakonski predlozi u skladu s Ustavom Srbije
Nedeljnik pre 2 satajoš 30 povezanih
Ukinuta vanredna situacija u opštini u Srbiji: Reka Lim napravila haos u gradu, prošla opasnost od poplava
Mondo pre 35 minutajoš 52 povezane
Grbović (PSG): Opozicija će dočekati predstavnike institucija EU, Vučić nije lice Srbije
Beta pre 2 satajoš 32 povezane
Šušnjar o Janafu i NIS-u: Najoptimalnije bi bilo da nema tih sankcija
SEEbiz pre 2 satajoš 36 povezanih
14. januara slavimo Mali Božić: Zašto se uzima kašika meda i šta treba ispoštovati za zdravlje i sreću porodice!
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane