Повезане вести

Ухапшен бивши војник Данијел, затворен због тероризма: У среду побегао из затвора, данас га пронашли

Ухапшен бивши војник Данијел, затворен због тероризма: У среду побегао из затвора, данас га пронашли

Телеграф 09.09.2023
Он је пронађен у западном Лондону, тренутно је на саслушању у полицији. Ухапшен је бивши војник Данијелом Абед Калиф (21) који је побегао из затвора док је чекао суђење због прекршаја у вези са тероризмом. Он је пронађен у… »
Ухапшен бегунац из лондонског затвора оптужен за тероризам

Политика 09.09.2023
ЛОНДОН – Бивши британски војник оптужен за тероризам Данијел Калиф ухапшен је данас у Лондону, након четвородневне потере која је покренута након што је Калиф побегао из затвора Вонсворт. Како преноси Ројтерс, он је у затвору… »
Откривено како је ухапшен опасни терориста Данијел: "Он је погледао мене, ја сам погледала њега"

Откривено како је ухапшен опасни терориста Данијел: "Он је погледао мене, ја сам погледала њега"

Телеграф 09.09.2023
Позив грађана је навео полицију да претресе Спенсер Роуд у Чизвику, у западном Лондону. Четвородневна потрага за бившим војником Данијелом Абедом Калифом (21), који је побегао из затвора док је чекао суђење због прекршаја у вези… »
Ухапшен одбегли британски војник оптужен за тероризам

Ухапшен одбегли британски војник оптужен за тероризам

РТС 09.09.2023
Данијел Калиф, бивши британски војник, оптужен за тероризам, ухапшен је у западном Лондону у суботу пре подне. Тиме је завршена четвородневна потера Скотланд јарда, покренута пошто је Данијел Калиф побегао из затвора Вонсворт Б… »

Еуроневс 09.09.2023
Бивши британски војник оптужен за тероризам Данијел Калиф ухапшен је данас у Лондону, након четвородневне потере која је покренута након што је Калиф побегао из затвора Вонсворт. Како преноси Ројтерс, он је у затвору чекао на… »
Ухваћен бегунац уз затвора: Британска полиција потврдила да је ухапшен бивши војник, данима су трагали за њим

Ухваћен бегунац уз затвора: Британска полиција потврдила да је ухапшен бивши војник, данима су трагали за њим

Блиц 09.09.2023
Данијел Калиф, бегунац из британског затвора, ухапшен је, објавили су британски медији. Он је приведен око 11 часова по локалном времену. Нешто раније данас, британска полиција потврдила да је у Чизвику, западном делу Лондона… »
Долијао! Ухапшен терориста којег је јурио цео Лондон: У среду побегао из затвора, данас га пронашли

Долијао! Ухапшен терориста којег је јурио цео Лондон: У среду побегао из затвора, данас га пронашли

Курир 09.09.2023
Ухапшен је бивши војник Данијел Абед Калифе (21) који је побегао из затвора док је чекао суђење због прекршаја у вези са тероризмом. Он је пронађен у западном Лондону, тренутно је на саслушању у полицији. Полиција је одмах у… »
Полиција нуди 20.000 фунти за информацију о одбеглом терористи: Ево где је виђен после бега из затвора (видео)

Полиција нуди 20.000 фунти за информацију о одбеглом терористи: Ево где је виђен после бега из затвора (видео)

Курир 09.09.2023
Бивши британски војник Данијел Абед Калифе (21) побегао је из затвора док је чекао суђење због оптужби за тероризам, саопштено је из британске полиције. Командант Метрополитенске полиције за борбу против тероризма Доминик Марфи… »

Вести дана »