Povezane vesti
Nije mi udario šamar, nego šamarčinu! Aleksandru Mladenović udario dečko, pevačica ispričala sve detalje!
Mondo 09.09.2023
Aleksandra Mladenović ogolila je dušu i pred kamerama govorila o nasilju kroz koje je prošla od strane svog tadašnjeg partnera. Aleksandra Mladenović ogolila je dušu i pred kamerama govorila o nasilju kroz koje je prošla od strane svog tadašnjeg… »
"Nije mi udario šamar, nego šamarčinu": Aleksandra Mladenović prvi put o nasilju koje je trpela od partnera: "Stalno me je…
Blic 09.09.2023
Pevačica Aleksandra Mladenović odlučila je da prvi put, pred kamerama, progovori o nasilju koje je pretrpela u vezi, kako bi apelovala i pružila podršku svim drugim ženama koje se suočavaju sa sličnim problemima. - Bila sam žrtva nasilja, i… »
Vesti dana »

„Ta akcija je bila apsolutni promašaj“: Ministar Dačić izneo procenu koliko je ljudi bilo na protestu „Vostani Serbije“
Danas pre 41 minutajoš 27 povezanih

Evropski lideri čestitaju novom predsedniku Poljske, a zlot gubi na vrednosti
Danas pre 26 minutajoš 46 povezanih

Srbija toplija od egipta! U pola Evrope padaće kiša, a u našoj zemlji temperatura raste do 36 stepeni- Stižu i tropske noći, neće moći da se diše
Dnevnik pre 11 minutajoš 36 povezanih

Teroristički napad u Koloradu: Bacao Molotovljeve koktele na učesnike skupa podrške izraelskim taocima
Nova pre 16 minutajoš 31 povezana

UKRAJINSKA KRIZA: Diplomatija na potezu, Rusija i Ukrajina nastavljaju pregovore u Istanbulu
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih