Povezane vesti
Nije mi udario šamar, nego šamarčinu! Aleksandru Mladenović udario dečko, pevačica ispričala sve detalje!
Mondo 09.09.2023
Aleksandra Mladenović ogolila je dušu i pred kamerama govorila o nasilju kroz koje je prošla od strane svog tadašnjeg partnera. Aleksandra Mladenović ogolila je dušu i pred kamerama govorila o nasilju kroz koje je prošla od strane svog tadašnjeg… »
"Nije mi udario šamar, nego šamarčinu": Aleksandra Mladenović prvi put o nasilju koje je trpela od partnera: "Stalno me je…
Blic 09.09.2023
Pevačica Aleksandra Mladenović odlučila je da prvi put, pred kamerama, progovori o nasilju koje je pretrpela u vezi, kako bi apelovala i pružila podršku svim drugim ženama koje se suočavaju sa sličnim problemima. - Bila sam žrtva nasilja, i trebalo mi je… »
Vesti dana »

BLOG Neverovatne scene u Skupštini Zaječara: Vlast uvela nabildovane momke sa fantomkama na sednicu. Ispred zgrade policija hapsi građane
Nova pre 1 satjoš 31 povezana

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 7 satijoš 9 povezanih

Zelenski rekao da je sa Trampom razgovarao o sankcijama Rusiji i vojnoj saradnji
Novi magazin pre 1 satjoš 28 povezanih

Šapić: Trg republike, Terazije, Vasina ulica - do 1. septembra puštanje saobraćaja
Beta pre 4 satijoš 26 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane