Povezane vesti
Džipsi peva na Prajdu: Pevač se ofarbao u crveno i pripremio iznenađenje: "Jako sam uzbuđen"
Blic 09.09.2023
Jovan Živadinović Džipsi danas će nastupiti na beogradskom "Prajdu", a za domaće medije, podelio je svoje utiske. - Uzbuđen sam veoma zbog nastupa, nisam nastupao neko vreme tako da sam baš spreman - rekao je Džipsi i dodao: - Ovo mi nije prvi put… »
Pevač kog Srbija obožava se pojavio na Prajdu! Ofarbao se u crveno, a onda otkrio ono što sve zanima (foto)
Kurir 09.09.2023
U Beogradu se danas održava Parada ponosa koja će se održati pod sloganom "Nismo ni blizu“. Okupljanje je u 16 časova u parku Manjež, a šetnja je planirana za 17 časova. Ekipa jednog portala razgovarala je sa pevačom Jovanom Živadinovićem… »
Vesti dana »
Vučić: Brzim vozom do Budimpešte do marta 2026, želimo deo vlasništva nuklearne elektrane Pakš
Beta pre 1 satjoš 49 povezanih
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Novi magazin pre 7 satijoš 10 povezanih
Zavejaće Srbiju, sneg će od ovog datuma padati i u Beogradu! Ristić najavio da dolazi hladni front i donosi zahlađenje
Kurir pre 2 satajoš 38 povezanih
"Suđenje privodimo kraju, nisu stigli bitni dokaze": Advokati oštećenih istakli da je na pištolju Radišin DNK
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana
SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTS pre 1 satjoš 23 povezane