Povezane vesti
Džipsi peva na Prajdu: Pevač se ofarbao u crveno i pripremio iznenađenje: "Jako sam uzbuđen"
Blic 09.09.2023
Jovan Živadinović Džipsi danas će nastupiti na beogradskom "Prajdu", a za domaće medije, podelio je svoje utiske. - Uzbuđen sam veoma zbog nastupa, nisam nastupao neko vreme tako da sam baš spreman - rekao je Džipsi i dodao: - Ovo mi nije prvi put da sam… »
Pevač kog Srbija obožava se pojavio na Prajdu! Ofarbao se u crveno, a onda otkrio ono što sve zanima (foto)
Kurir 09.09.2023
U Beogradu se danas održava Parada ponosa koja će se održati pod sloganom "Nismo ni blizu“. Okupljanje je u 16 časova u parku Manjež, a šetnja je planirana za 17 časova. Ekipa jednog portala razgovarala je sa pevačom Jovanom Živadinovićem Džipsijem koji… »
Vesti dana »
(Video) Policija razbila laboratoriju droge: U stanu gajili 180 stabljika kanabisa
Sandžak haber pre 1 satjoš 47 povezanih
Američki ministar energetike: Očekujem kraj rata u Iranu u narednih nekoliko nedelja
Nova pre 59 minutajoš 39 povezanih
Parandilović: Zakon o strancima proizvod saradnje Vučića i Kurtija
Serbian News Media pre 4 satijoš 51 povezana
Papa Lav XIV pozvao na hitan prekid vatre u ratu protiv Irana: "Saosećam sa svima koji su izgubili najmilije"
Newsmax Balkans pre 4 minutajoš 40 povezanih
Fudbaleri Crvene zvezde preokretom do pobede protiv IMT-a, Mateus odbranio penal
RTV pre 9 minutajoš 35 povezanih