Povezane vesti
Igraju se sa životom, novi snimak vožnje u kontra smeru: Automobil sa novosadskim tablicama napravio pometnju kod Aerodroma…
Kurir 09.09.2023
Kod aerodroma Nikola Tesla se odigrala još jedna dramatična scena - vozač sa novosadskim tablicama ušao u kontra smer i izazvao opasnu situaciju. Kako je prenela instagram strana moj_beo_grad_, snimak pokazuje još jednu bahatu vožnju na ulicama… »
"Ne daj Bože da naleti na: Nekoga!" Novi snimak vožnje u kontra smeru kod aerodroma "Nikola Tesla": Za dlaku izbegnuta…
Blic 09.09.2023
U Srbiji se u poslednje vreme dogodilo nekoliko saobraćajnih nesreća koje su izazvali vozači koji su se kretali suprotnim smerom. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu "Miloš Veliki" pre šest dana, stradala je jedna osoba, a sada se… »
Još jedan snimak vožnje u kontra-smeru! Zamalo tragedija kod aerodroma: "Ne daj Bože da naleti na nekoga"
Mondo 09.09.2023
Kod aerodroma "Nikola Tesla" vozač vozi u kontrasmeru. Kod aerodroma "Nikola Tesla" vozač vozi u kontrasmeru. Na auto-putu "Miloš Veliki" 3. septembra došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo D. J. koji je vozio u kontrasmeru… »
Novi snimak vožnje u kontra smeru ledi krv u žilama Sekunde ga delile od tragedije kod aerodroma "Nikola Tesla" (video)
Alo 09.09.2023
U Srbiji se u poslednje vreme dogodilo nekoliko saobraćajnih nesreća koje su izazvali vozači koji su se kretali suprotnim smerom, a samo nekoliko dana nakon saobraćajne nezgode na auto-putu "Miloš Veliki", u kojoj je jedna osoba izgubila život. Na… »
Još jedna vožnja u suprtom smeru, i to na istom mestu u Beogradu: "Nema šanse da je ovo slučajnost"
Telegraf 09.09.2023
Zašto tačno dolazi do ovog problema nikom nije jasno, ali jedna stvar jeste - ovakva vožnja ugrožava bezbednost i vozača i drugih učesnika u saobraćaju. Vožnja u kontra smeru na ulicama Beograda ne prestaje. I pored silnih upozorenja nadležnih… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane