Povezane vesti
„Živi svoj život i pusti druge da žive“: Ida Prester održala dirljiv govor kao kuma Prajda
Nova 09.09.2023
Beogradski "Prajd" održan je danas u Beogradu, a među prvima je u parku Manjež, došla kuma manifestacije, pevačica Ida Prester. „Ja sam sada prvi put kuma Prajda. Do sad sam bila voditeljka Prajda, nastupala sam, bila sam i novinarka. Velika mi je čast“… »
"Ljubav i mir": Kuma "Prajda" pevačica Ida Prester poslala poruku: "Živi svoj život i pusti druge da žive"
Blic 09.09.2023
Beogradski "Prajd" počeo je danas u Beogradu, a među prvima je u parku Manjež , došla kuma manifestacije, pevačica Ida Prester. - Ja sam sada prvi put kuma Prajda. Do sad sam bila voditeljka Prajda, nastupala sam, bila sam i novinarka. Velika mi je čast… »
Vesti dana »
RHMZ: Danas do 32 stepena uz sunčane intervale i moguće lokalne pljuskove
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Svetsko prvenstvo uživo: Belgijanci prozivaju Trampa kako stignu, posle skoro 100 godina se ovo desilo na Mundijalu
Nova pre 28 minutajoš 84 povezane
(Video) Jedan putnik podlegao povredama nakon prevrtanja autobusa! Prvi snimci teške saobraćajne nesreće u Turskoj: Na licu mesta jeziv prizor, 40 ljudi hitno prevezeno u bolnice
Blic pre 53 minutajoš 19 povezanih
SPC i vernici danas slave Ivanjdan – zaštitnik kumstva i devojački praznik
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih