Povezane vesti

Gile Branković na protestima u Leskovcu: Muka mi je više od toga da može i gore, da može sve dok ćutimo!

Gile Branković na protestima u Leskovcu: Muka mi je više od toga da može i gore, da može sve dok ćutimo!

Rešetka 09.09.2023
Muka mi je da slušam svi su isti! E, pa nismo isti! Ja nisam isti i vi niste isti, poručio je nekolicini okupljenih na večerašnjim protestima “Leskovac protiv nasilja” glumac Dragoslav Gile Branković, konstatujući da je ujedinjenje… »
Održani 11. protesti “Leskovac protiv nasilja”

Održani 11. protesti “Leskovac protiv nasilja”

Jug press 09.09.2023
LESKOVAC U Leskovcu su većeras održani 11. protesti protiv nasilja. „Neko traži da budemo radikalni, nema veće radikalnosti od toga da svako od nas ubedi bar 10 još deset ljudi da nam se pridruže na protestima“, rekao je večeras u Leskovcu… »
Gile Branković na protestu u Leskovcu: Nema veće radikalnosti od toga da svako od nas ubedi bar 10 njih da nam se pridruže

Gile Branković na protestu u Leskovcu: Nema veće radikalnosti od toga da svako od nas ubedi bar 10 njih da nam se pridruže

Jugmedia 09.09.2023
Zašto sam ja ovde, iz istih razloga zato što ste i vi ovde, dosadilo mi je muka mi je da slušam, ćutim može i gore, može sve dok ćutimo, dok se borimo, pričamo, možda i bude bolje, muka mi je da slušam svi su isti, e pa nismo isti, ja nisam… »

Vesti dana »