Повезане вести

Гиле Бранковић на протестима у Лесковцу: Мука ми је више од тога да може и горе, да може све док ћутимо!

Гиле Бранковић на протестима у Лесковцу: Мука ми је више од тога да може и горе, да може све док ћутимо!

Решетка 09.09.2023
Мука ми је да слушам сви су исти! Е, па нисмо исти! Ја нисам исти и ви нисте исти, поручио је неколицини окупљених на вечерашњим протестима “Лесковац против насиља” глумац Драгослав Гиле Бранковић, констатујући да је… »
Одржани 11. протести “Лесковац против насиља”

Одржани 11. протести “Лесковац против насиља”

Југ пресс 09.09.2023
ЛЕСКОВАЦ У Лесковцу су већерас одржани 11. протести против насиља. „Неко тражи да будемо радикални, нема веће радикалности од тога да свако од нас убеди бар 10 још десет људи да нам се придруже на протестима“, рекао је вечерас… »
Гиле Бранковић на протесту у Лесковцу: Нема веће радикалности од тога да свако од нас убеди бар 10 њих да нам се придруже

Гиле Бранковић на протесту у Лесковцу: Нема веће радикалности од тога да свако од нас убеди бар 10 њих да нам се придруже

Југмедиа 09.09.2023
Зашто сам ја овде, из истих разлога зато што сте и ви овде, досадило ми је мука ми је да слушам, ћутим може и горе, може све док ћутимо, док се боримо, причамо, можда и буде боље, мука ми је да слушам сви су исти, е па нисмо… »

Вести дана »