Povezane vesti

Koko Gof je šampionka US opena

Koko Gof je šampionka US opena

Vesti online 10.09.2023
Mlada američka teniserka Koko Gof potvrdila je sjajnu formu i uspela da osvoji prvi grend slem u karijeri. Bila je bolja od Beloruskinje Arine Sabalenke 2:1, po setovima 2:6, 6:3 i 6:2. Baš kao što je i najavila u svojim izjavama kada je pričala da je… »
Koko Gof: Dala sam sve od sebe protiv Sabalenke, imala sam puno sreće u životu

Koko Gof: Dala sam sve od sebe protiv Sabalenke, imala sam puno sreće u životu

Politika 10.09.2023
NjUJORK – Američka teniserka Koko Gof izjavila je danas da je presrećna zbog trijumfa na poslednjem gren slem turniru sezone, Ju-Es openu. Gof je noćas u finalu turnira u Njujorku pobedila Beloruskinju Arinu Sabalenku 2:6, 6:3, 6:2. „To mi puno… »
Koko Gof posle titule udarila na tviteraše: ''Znam ko piše gluposti''

Koko Gof posle titule udarila na tviteraše: ''Znam ko piše gluposti''

Sportske.net 10.09.2023
Mlada američka teniserka Kori ''Koko'' Gof osvojila je prošle noći US open u Njujorku, pobedom u finalu nad Arinom Sabalenkom u finalu sa 2:1 u setovima. Na konferenciji za medije posle osvojenog trofeja Gof se osvrnula i na kritike koje je prethodnih… »
Muškarci su jači, ali zaslužujemo istu platu! Najbolja teniserka sveta podigla glas: Mnogo se žrtvujemo!

Muškarci su jači, ali zaslužujemo istu platu! Najbolja teniserka sveta podigla glas: Mnogo se žrtvujemo!

Mondo 10.09.2023
Arina Sabalenka je progovorila o jednom od najvećih problema u tenisu, ali i sportu generalno. Arina Sabalenka je progovorila o jednom od najvećih problema u tenisu, ali i sportu generalno. Beloruska teniserka Arina Sabalenka vodila je 1:0 u finalu US… »
Američka teniserka Koko Gof preokretom protiv Sabalenke do titule na US Openu

Američka teniserka Koko Gof preokretom protiv Sabalenke do titule na US Openu

Dnevnik 10.09.2023
Mlada američka teniserka Koko Gof osvojila je titulu na US Openu, pošto je večeras posle preokreta savladala Beloruskinju Arinu Sabalenko 2:6, 6:3, 6:2. Za 19-godišnju tinejdžerku ovo je prva gren slem titula u karijeri, a Sabalenki za utehu ostaje… »
Gof: Prvi put sam videla tatu kako plače

Gof: Prvi put sam videla tatu kako plače

Sportski žurnal 10.09.2023
Pobednica Ju es opena zahvalila se roditeljima i svom timu. Američka teniserka Koko Gof izjavila je da je presrećna zbog trijumfa na poslednjem gren slem turniru sezone, Ju-Es openu. Ona je noćas u finalu turnira u Njujorku pobedila Beloruskinju Arinu… »
Američka teniserka Koko Gof osvojila titulu na Otvorenom prvenstvu SAD

Američka teniserka Koko Gof osvojila titulu na Otvorenom prvenstvu SAD

Novi magazin 10.09.2023
Američka teniserka Koko Gof osvojila je titulu na Otvorenom prvenstvu SAD, pošto je u Njujorku pobedila belorusku igračicu Arinu Sabalenku sa 2:6, 6:3, 6:2. Gof je tako ostvarila 12. uzastopnu pobedu i osvojila svoj prvi grend slem turnir u karijeri… »
Koko Gof osvojila titulu na Ju Es openu

Koko Gof osvojila titulu na Ju Es openu

Sportski žurnal 10.09.2023
Gof je ostvarila 12. uzastopnu pobedu i osvojila svoj prvi grend slem turnir u karijeri. Američka teniserka Koko Gof osvojila je titulu na Otvorenom prvenstvu SAD, pošto je u Njujorku pobedila belorusku igračicu Arinu Sabalenku sa 2:6, 6:3, 6:2. Gof je… »
Koko Gof osvojila US Open i izjednačila rekord Serene Villijams: Poraz Arine Sabalenke u finalu

Koko Gof osvojila US Open i izjednačila rekord Serene Villijams: Poraz Arine Sabalenke u finalu

Euronews 10.09.2023
Američka teniserka Koko Gof osvojila je sinoć titulu na US openu, pošto je u finalu u pobedila belorusku igračicu Arinu Sabalenku sa 2:1 u setovima (2:6, 6:3, 6:2). Mlada teniserka sa Floride, koja ima svega 19 godina, zabeležila je 12. uzastopnu… »
Koko Gof ostvarila "američki san" i osvojila titulu na US openu!

Koko Gof ostvarila "američki san" i osvojila titulu na US openu!

Sportske.net 10.09.2023
Američka teniserka Koko Gof osvojila je večeras titulu na Otvorenom prvenstvu SAD, pošto je u Njujorku pobedila belorusku igračicu Arinu Sabalenku sa 2:6, 6:3, 6:2. Gof je tako ostvarila 12. uzastopnu pobedu i osvojila svoj prvi grend slem turnir u… »
''Ludnica'' na ju-es Openu: Američka teniserka je nova šampionka poslednjeg grend slema u sezoni

''Ludnica'' na ju-es Openu: Američka teniserka je nova šampionka poslednjeg grend slema u sezoni

Večernje novosti 10.09.2023
Mlada američka teniserka Koko Gof osvojila je titulu na US Openu, pošto je večeras posle preokreta savladala Beloruskinju Arinu Sabalenku 2:6, 6:3, 6:2. FOTO: Tanjug/AP Za 19-godišnju tinejdžerku ovo je prva gren slem titula u karijeri, a Sabalenki… »
Najbolja igračica sveta ostala bez pehara US opena: Arina najviše voli da pobedi sebe!

Najbolja igračica sveta ostala bez pehara US opena: Arina najviše voli da pobedi sebe!

Mondo 10.09.2023
Beloruska teniserka Arina Sabalenka, od ponedeljka prva na WTA listi, gledala kako joj se igra raspada u finalu US opena, a mlada Koko Gof joj krade grend slem trofej. Beloruska teniserka Arina Sabalenka, od ponedeljka prva na WTA listi, gledala kako joj… »
Prva grand slem titula za tinejdžerku - Koko Gof osvojila Ju Es Open

Prva grand slem titula za tinejdžerku - Koko Gof osvojila Ju Es Open

Glas Amerike 10.09.2023
NJUJORK — Američka teniserka Koko Gof osvojila je Ju Es Open pobedom nad Beloruskinjom Arinom Sabalenkom u tri seta, posle preokreta - 2:6, 6:3 i 6:2. To je prva grand slem titula u karijeri za 19-godišnju Amerikanku, koja je i najmlađa šampionka u… »
Devetnaestogodišnja Amerikanka Kori Gauf šampionka Ju Es opena

Devetnaestogodišnja Amerikanka Kori Gauf šampionka Ju Es opena

Danas 10.09.2023
U finalu ženskog singla na Ju Es openu u tenisu 19-godišnja Amerikanka Kori Koko Gauf (šesta na svetskoj listi) savladala je Beloruskinju Arinu Sabalenku (druga) s 2:6, 6:3, 6:2. Od 2000. ona je druga teniserka koja je podigla trofej iako je izgubila… »

Vesti dana »