Povezane vesti
Novi podsoj "eris" širi se polako ali sigurno i u Srbiji: Ovo su ključni simptomi, a jedna stvar zabrinjava lekare
Kurir 10.09.2023
Eris, podsoj varijante omikron se polako, ali sigurno, posle Evrope širi i u Srbiji. Iako bolest počinje bezazleno, kijanjem i curenjem nosa, ovaj oblik korona virusa može kod ranjivijih osoba izazvati i upale pluća, pa čak dovesti i do… »
Korona se vraća na velika vrata? Evo šta se pojavilo u Srbiji
Pravda 10.09.2023
Eris je prvi put snimljena u svetu u februaru ove godine. Eris, podsoj sorte omikron, polako ali sigurno se širi posle Evrope u Srbiji. Iako bolest počinje bezopasno, kijanjem i curenjem iz nosa, ovaj oblik korona virusa može da izazove upalu pluća… »
Podsoj Eris omikron varijante korona virusa širi se Srbijom
Moj Novi Sad 10.09.2023
Eris, podsoj varijante omikron se polako, ali sigurno, posle Evrope širi i u Srbiji. Iako bolest počinje bezazleno, kijanjem i curenjem nosa, ovaj oblik korona virusa može kod ranjivijih osoba izazvati i upale pluća, pa čak dovesti i do… »
Kuc, kuc, korona je! Novi podsoj "eris" širi se polako, ali sigurno i u Srbiji: Liči na prehladu, ali lekare jedna stvar…
Blic 10.09.2023
Kuc, kuc, korona je! Novi podsoj "eris" širi se polako, ali sigurno i u Srbiji: Liči na prehladu, ali lekare jedna stvar…
Blic 10.09.2023
Vesti dana »
Polarni vrtlog "uleće" u Srbiju kroz tzv. bečka vrata; Zapamtite, 21. novembar
B92 pre 43 minutajoš 21 povezana
"Stanje nadstrešnice nije političko, već pitanje struke": Vučević o nesreći u Novom Sadu: Spreman sam da se o mojoj odgovornosti raspravlja u Skupštini, biće još ostavki
Blic pre 37 minutajoš 9 povezanih
RTS: Stanje povređenih u nesreći na Železničkoj stanici u Novom Sadi i dalje teško
Beta pre 2 satajoš 13 povezanih
Tepić (SSP): Pridružujemo se akciji 'Neka sve stane na 14 minuta', stajaćemo na pešačkim prelazima
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih