Povezane vesti

„Fanovi su mi dali više poklona nego bivši momci“: Rada Manojlović iskreno o darovima

„Fanovi su mi dali više poklona nego bivši momci“: Rada Manojlović iskreno o darovima

Nova 10.09.2023
Pevačica je bez dlake na jeziku. Rada Manojlović, od početka karijere privlači pažnju svojim pesmama, ali i privatnim životom. Kada su u pitanju emotivni odnosi, postoji jedna stvar koja je bila presudna za sukobe i za raskide. „Muškarci nisu… »
"Fanovi mi kupuju garderobu": Rada Manojlović otkrila veliku istinu, pa pecnula sve bivše: "Više sam poklona dobila od njih…

"Fanovi mi kupuju garderobu": Rada Manojlović otkrila veliku istinu, pa pecnula sve bivše: "Više sam poklona dobila od njih…

Blic 10.09.2023
Pevačica Rada Manojlović (38) na početku razgovora za “Blic“ ističe da brojni muškarci nisu izdržali sa njom, jer kako sama ističe, ima težak karakter. - Muškarci nisu izdržali sa mnom. Na početku su sve podnosili lako, jer su znali sa kim… »
"Više sam poklona dobila od fanova nego od momaka!" Šok intervju Rade Manojlović: Možda me Desingerica udari patikom u…

"Više sam poklona dobila od fanova nego od momaka!" Šok intervju Rade Manojlović: Možda me Desingerica udari patikom u…

Kurir 10.09.2023
Pevačica Rada Manojlović (38) ističe da brojni muškarci nisu izdržali sa njom, jer kako sama ističe, ima težak karakter. - Muškarci nisu izdržali sa mnom. Na početku su sve podnosili lako, jer su znali sa kim ulaze u vezu, imali su predstavu o… »

Vesti dana »