Povezane vesti
„Fanovi su mi dali više poklona nego bivši momci“: Rada Manojlović iskreno o darovima
Nova 10.09.2023
Pevačica je bez dlake na jeziku. Rada Manojlović, od početka karijere privlači pažnju svojim pesmama, ali i privatnim životom. Kada su u pitanju emotivni odnosi, postoji jedna stvar koja je bila presudna za sukobe i za raskide. „Muškarci nisu izdržali sa… »
"Fanovi mi kupuju garderobu": Rada Manojlović otkrila veliku istinu, pa pecnula sve bivše: "Više sam poklona dobila od njih…
Blic 10.09.2023
Pevačica Rada Manojlović (38) na početku razgovora za “Blic“ ističe da brojni muškarci nisu izdržali sa njom, jer kako sama ističe, ima težak karakter. - Muškarci nisu izdržali sa mnom. Na početku su sve podnosili lako, jer su znali sa kim ulaze u vezu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Velika kolona ispred Palate pravde: Studenti i građani obišli Opštinu Novi Beograd, sledeća stanica Više javno tužilaštvo
Nova pre 28 minutajoš 36 povezanih
Starmer na Samitu G20: Saveznici Ukrajine da ojačaju američki plan za prekid vatre sa Rusijom
N1 Info pre 3 minutajoš 69 povezanih
Vučić: Amerikanci da bi dali licencu NIS-u žele da vide ceo ugovor, to nije moguće za pet dana
Morava info pre 1 satjoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane
Uhapšen bivši predsednik Brazila! Sin organizovao stražu da čuvaju Žaira Bolsonara, a onda je policija upala u kuću! (foto/video)
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih