Povezane vesti
Dodik: Šmita ćemo dočekati jajima ako se pojavi u Republici Srpskoj
N1 Info 10.09.2023
Predsednik Republike Srpske Morad Dodik izjavio je na Jahorini da će visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, ako se pojavi u Republici Srpskoj, dočekati jajima. „Oni se plaše toga da li ću ja okupiti pet hiljada ljudi da Šmita gađaju jajima kada se… »
Dodik: Šmita ćemo dočekati jajima
Radio sto plus 10.09.2023
“Oni se plaše toga da li ću ja okupiti pet hiljada ljudi da Šmita gađaju jajima kada se pojavi u Republici Srpskoj. Prošlo je vreme tenkova i pušaka, prošlo je vreme i paradajza, pa moramo jajima”, rekao je Dodik na izbornoj skupštini Mladih Saveza… »
Dodik: Šmita ćemo dočekati jajima
Novi magazin 10.09.2023
Predsednik Republike Srpske Morad Dodik izjavio je danas na Jahorini da će visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, ako se pojavi u Republici Srpskoj, dočekati jajima. "Oni se plaše toga da li ću ja okupiti pet hiljada ljudi da Šmita gađaju jajima… »
Vesti dana »
Špijunski skandal trese Italiju: Ruske diplomate moraju da napuste Rim u roku od tri dana
Mondo pre 5 satijoš 30 povezanih
Završena sahrana iranskog ajatolaha: Ali Hamnei počiva u najsvetijem mestu u Iranu, njegov sin i naslednik Modžtaba nije se pojavio! (foto)
Kurir pre 3 satajoš 42 povezane
Apostolović: Narednom godišnjem izveštaju EK o Srbiji pristupićemo drugačije
Danas pre 5 satijoš 29 povezanih
Dan bez vode i različita dešavanja: Pogledajte šta nam donosi petak
Radio 021 pre 3 satajoš 35 povezanih
"Ubićemo Trampa" Preteći transparenti sa sahrane ajatolaha u Mašhadu! Iranci prete smrću američkom predsedniku! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 69 povezanih