Povezane vesti
Dodik: Šmita ćemo dočekati jajima ako se pojavi u Republici Srpskoj
N1 Info 10.09.2023
Predsednik Republike Srpske Morad Dodik izjavio je na Jahorini da će visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, ako se pojavi u Republici Srpskoj, dočekati jajima. „Oni se plaše toga da li ću ja okupiti pet hiljada ljudi da Šmita gađaju jajima kada se… »
Dodik: Šmita ćemo dočekati jajima
Radio sto plus 10.09.2023
“Oni se plaše toga da li ću ja okupiti pet hiljada ljudi da Šmita gađaju jajima kada se pojavi u Republici Srpskoj. Prošlo je vreme tenkova i pušaka, prošlo je vreme i paradajza, pa moramo jajima”, rekao je Dodik na izbornoj skupštini Mladih Saveza… »
Dodik: Šmita ćemo dočekati jajima
Novi magazin 10.09.2023
Predsednik Republike Srpske Morad Dodik izjavio je danas na Jahorini da će visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, ako se pojavi u Republici Srpskoj, dočekati jajima. "Oni se plaše toga da li ću ja okupiti pet hiljada ljudi da Šmita gađaju jajima… »
Vesti dana »

Sindikalci traže minimalac od 600 evra, Ministarstvo nudi 550 evra za 2026. godinu
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 46 povezanih

Advokat osumnjičenih za napad na Kobre: Uložićemo žalbe, čekamo da nam dostave spise predmeta
Danas pre 1 satjoš 42 povezane

„Gde smo ono stali?“: Objavljen večerašnji raspored protesta širom Srbije
Vreme pre 1 satjoš 5 povezanih

JZO privela i italijanskog IT stručnjaka u garažu Vlade: "Tamo je vladala divljačka atmosfera"
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane

Aleksić (NPS) pisao međunarodnoj zajednici, traži da ne žmure na kršenje ljudskih prava u Srbiji
Beta pre 25 minutajoš 22 povezane