Povezane vesti
Dodik: Šmita ćemo dočekati jajima ako se pojavi u Republici Srpskoj
N1 Info 10.09.2023
Predsednik Republike Srpske Morad Dodik izjavio je na Jahorini da će visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, ako se pojavi u Republici Srpskoj, dočekati jajima. „Oni se plaše toga da li ću ja okupiti pet hiljada ljudi da Šmita gađaju jajima kada se… »
Dodik: Šmita ćemo dočekati jajima
Radio sto plus 10.09.2023
“Oni se plaše toga da li ću ja okupiti pet hiljada ljudi da Šmita gađaju jajima kada se pojavi u Republici Srpskoj. Prošlo je vreme tenkova i pušaka, prošlo je vreme i paradajza, pa moramo jajima”, rekao je Dodik na izbornoj skupštini Mladih Saveza… »
Dodik: Šmita ćemo dočekati jajima
Novi magazin 10.09.2023
Predsednik Republike Srpske Morad Dodik izjavio je danas na Jahorini da će visokog predstavnika u BiH Kristijana Šmita, ako se pojavi u Republici Srpskoj, dočekati jajima. "Oni se plaše toga da li ću ja okupiti pet hiljada ljudi da Šmita gađaju jajima… »
Vesti dana »
Pakleni minusi na startu nedelje Temperature padaju do –15, mraz ne popušta uskoro stiže još jedna nepogoda
Dnevnik pre 2 minutajoš 11 povezanih
Vaterpolisti Srbije protiv Španije u derbiju drugog kola Evropskog prvenstva (RTS 1, 20.30)
RTS pre 36 minutajoš 12 povezanih
Vanredna situacija u 11 opština – bez struje nekoliko hiljada domaćinstava, radi se na stabilizaciji snabdevanja
RTS pre 17 minutajoš 5 povezanih
CLS i sindikat GSP: Indicije da je tender za tramvaje unapred dogovoren za Turke
N1 Info pre 46 minutajoš 1 povezana