Повезане вести

Играчи: Велики успех, сребро није лоше, доћи ће и злато једног дана

Играчи: Велики успех, сребро није лоше, доћи ће и злато једног дана

Политика 10.09.2023
Кошаркашки репрезентативац Србије Никола Милутинов изјавио је да је његов тим остварио великих успех освајањем сребрне медаље на Светском првенству у Манили. Србија је данас у финалу Мундобаскета поражена од Немачке 83:77. „Ја… »
Кошаркаши Србије вицешампиони света, пораз од Немачке у финалу СП

Кошаркаши Србије вицешампиони света, пораз од Немачке у финалу СП

Радио сто плус 10.09.2023
Уз сребрну медаљу, Србија је на овом шампионату света обезбедила и учешће на Олимпијским играма 2024. године у Паризу. За Србију су на Светском првенству играли: Богдан Богдановић, Алекса Аврамовић, Дејан Давидовац, Огњен… »
Двојица Срба у идеалним петоркама Мундобаскета! Подељене награде, а сви се питају исто - где је Алекса овде?

Двојица Срба у идеалним петоркама Мундобаскета! Подељене награде, а сви се питају исто - где је Алекса овде?

Мондо 10.09.2023
Богдан Богдановић и Никола Милутинов налазе се у идеалним петоркама Мундобаскета, док награда за најбољег дефанзца није отишла у руке Алексе Аврамовића, већ Дилона Брукса. Богдан Богдановић и Никола Милутинов налазе се у… »
Од њих можемо много тога да научимо! Аврамовић коментарисао Добрићеву слику на Инстаграму и одушевио целу Србију: "Више од…

Од њих можемо много тога да научимо! Аврамовић коментарисао Добрићеву слику на Инстаграму и одушевио целу Србију: "Више од…

Курир 10.09.2023
Кошаркашка репрезентација Србије узела је сребрну медаљу на Светском првенству. Изабраници Светислава Пешића изгубили су данас у финалу од Немачке, којима је у великој мери помогла судијска екипа... Успели су наши кошаркаши да… »
Пешић: Ко не би био поносан на ове момке

Пешић: Ко не би био поносан на ове момке

Спортски журнал 10.09.2023
Селектор Србије честитао Немачкој на заслуженој победи. Светислав Пешић честитао је Немачкој на заслуженој победи, нагласивши да су одиграли одлично у финалу. - Играли су 40 минута на највишем нивоу, врло чврсто. Ако један тим… »
Херој Немачке одушевљен: Невероватно је завршити турнир без пораза

Херој Немачке одушевљен: Невероватно је завршити турнир без пораза

Курир 10.09.2023
Немачки кошаркаш Денис Шрудер рекао је данас да је задовољан што је екипа освојила титулу светског шампиона без пораза на Светском првенству и да су људи у домовини почели да препознају шта све екипа чини за своју земљу. "Ово… »
Кошаркаши Србије освојили сребро у финалу Светског првенства

Кошаркаши Србије освојили сребро у финалу Светског првенства

Слободна Европа 10.09.2023
Кошаркашка репрезентација Србије није 10. септембра успела да освоји титулу шампиона света, пошто је у финалу Светског првенства у Манили изгубила од Немачке са 77:83 (26:23, 21:24, 10:22, 20:14). Уз сребрну медаљу, Србија је на… »
„Нисам оволико проблема имао у животу“: Пешић открио досад непознате детаље повреда играча Србије

„Нисам оволико проблема имао у животу“: Пешић открио досад непознате детаље повреда играча Србије

Нова 10.09.2023
Богдановић и Милутинов су имали велике проблеме пред финале Светислав Пешић, селектор кошаркашке репрезентације Србије, прокоментарисао је пораз од Немачке у финалу Мундобаскета резултатом 83:77. „Немачка је одиграла одлично… »
Алекса очекује леп дочек: ''Враћамо се у Србију уздигнута чела!''

Алекса очекује леп дочек: ''Враћамо се у Србију уздигнута чела!''

Спортске.нет 10.09.2023
Кошаркашки репрезентативац Србије Алекса Аврамовић рекао је, после пораза у финалу Светског првенства од Немачке, да је његова екипа дала све од себе и да немају за чим да жале. "Не жалимо ни за чим, знамо да смо дали све од… »
Аврамовић сломљен због брата после пораза у финалу: Жао ми је…

Аврамовић сломљен због брата после пораза у финалу: Жао ми је…

Нова 10.09.2023
Емотиван после меча. Србија је остала без златне медаље на Мундобаскету након што је у финалу поражена од Немачке резултатом 83:77. Алекса Аврамовић је бриљитрао, али није могао сам да донесе преокрет. Најбољи појединац финала… »
Прве реакције Пешића на пораз у финалу

Прве реакције Пешића на пораз у финалу

Вести онлине 10.09.2023
Кошаркаши Србије нису успели да стигну до светског трона. После велике борбе, поражени су од Немачке са 83:77, а упркос поразу, изабраници Светислава Пешића заслужују само честитке, јер је јако мало било оних који су веровали да… »
Овај маркантан господин је син Светислава Пешића: Веома је успешан у свом послу, а жена му је права бомба и родила му је сина…

Овај маркантан господин је син Светислава Пешића: Веома је успешан у свом послу, а жена му је права бомба и родила му је сина…

Блиц 10.09.2023
Кошаркашки тренер Светислав Пешић Кари већ је био херој нације 2002. године, када је с националним тимом освојио Светско првенство у кошарци, а сада је поново на месту селектора репрезентације и има прилику да понови овај успех… »
Аврамовић: Сваки од нас може да хода уздигнуте главе

Аврамовић: Сваки од нас може да хода уздигнуте главе

Спортски журнал 10.09.2023
Немачка је у финалу Мундобаскета у Манили победила Србију 83:77. Покушао је Алекса Аврамовић да врати посрнуле Орлове у финишу, везао је три тројке (последња “тројка” три погођена бацања после фаула), омогућио Гудурићу да на… »
Немојте сада, молим вас! Добрић плакао и није могао да стоји - поручио само једно! (видео)

Немојте сада, молим вас! Добрић плакао и није могао да стоји - поручио само једно! (видео)

Мондо 10.09.2023
Огњен Добрић није могао да стоји на ногама после финала Светског првенства у кошарци. Огњен Добрић није могао да стоји на ногама после финала Светског првенства у кошарци. Србија је остала без златне медаље на Светском… »
Милутинов после пораза у финалу: Нисам био на свом нивоу, тешко ми је

Милутинов после пораза у финалу: Нисам био на свом нивоу, тешко ми је

Курир 10.09.2023
Кошаркашки репрезентативац Србије Никола Милутинов рекао је да му је тешко што је финални меч Светског првенства против Немачке одиграо лоше, али је и истакао да је сребрна медаља велики успех. "Нисам био на нивоа као на читавом… »
Пре свега, ја нисам био на нивоу! Никола Милутинов се огласио: Нико сем нас и тренера није веровао...

Пре свега, ја нисам био на нивоу! Никола Милутинов се огласио: Нико сем нас и тренера није веровао...

Мондо 10.09.2023
Српски центар се огласио о поразу у финалу Мундобаскета. Српски центар се огласио о поразу у финалу Мундобаскета Репрезентација Србије није успела да освоји титулу првака света, јер је у финалу изгубила од Немачке. Велики део… »
Богдановић: Поносан сам на момке, нико није веровао у нас

Богдановић: Поносан сам на момке, нико није веровао у нас

Радио 021 10.09.2023
Капитен репрезентације Србије Богдан Богдановић рекао је да је Немачка у финалу показала да је најбоља на турниру, али је истакао да је поносан на своју екипу због свега приказаног на првенству. "Кад смо почињали нико није… »
Пешић упозорио нацију: Ако се нешто не промени, ускоро нас неће бити на великим такмичењима!

Пешић упозорио нацију: Ако се нешто не промени, ускоро нас неће бити на великим такмичењима!

Курир 10.09.2023
Кошаркашка репрезентација Србије поражена је у финалу Светског првенства. Боља од нашег тима била је Немачка која је уз помоћ судија победила резултатом 83:77 и постала првак света. Након меча селектор Србије Светислав Пешић је… »
Богдановић играо болестан! Пешић открио шта се дешавало уочи великог финала!

Богдановић играо болестан! Пешић открио шта се дешавало уочи великог финала!

Курир 10.09.2023
Кошаркаши Србије поражени су од Немачке у финалу Мундобаскета резултатом 83:77. Селектор Србије Светислав Пешић говорио је на конференцији за медије после пораза у финалу " Кад једна екипа има вођство од почетка до краја и игра… »
Пешић подвикнуо после сребра - ово неће поправити стање! Драматично обраћање: Ми немамо лигу, нећемо имати ни медаље!

Пешић подвикнуо после сребра - ово неће поправити стање! Драматично обраћање: Ми немамо лигу, нећемо имати ни медаље!

Мондо 10.09.2023
Селектор Светислав Пешић је конференцију за медије после освајања сребра на Светском првенству на ФИлипинима искористио да укаже на све проблеме српске кошарке! Селектор Светислав Пешић је конференцију за медије после освајања… »
"Криво ми је"... Никола Милутинов отворио душу након финала Мундобаскета 2023

"Криво ми је"... Никола Милутинов отворио душу након финала Мундобаскета 2023

Вечерње новости 10.09.2023
ЦЕНТАР репрезентације Србије Никола Милутинов био је самокритичан након пораза у финалу. М. Вукадиновић Никола Милутинов био је одличан током Мундобаскета 2023 године, објективно гледано, један од најбољих ценатара на првенству… »
Честитке званичника српским кошаркашима

Честитке званичника српским кошаркашима

РТВ 10.09.2023
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић честитао је данас кошаркашима Србије освајање сребрне медаље на Светском првенству у кошарци. "Бескрајно вам хвала, момци, на свему што сте показали током Светског првенства. Верујем… »
Сија сребро као злато – Србија друга на свету у кошарци

Сија сребро као злато – Србија друга на свету у кошарци

Крагујевац Пресс 10.09.2023
Кошаркашка репрезентација Србије није успела да постане првак света на Мундобаскету 2023. јер је после узбудљивог финала изгубила од Немачке резутатом 77:83. Знало се и пре меча да ће постојати три пробелма са Немцима. Најпре… »
Пешић отворио душу: "Ако се кошаркашки систем у Србији не побољша, бојим се да медаља више неће бити"

Пешић отворио душу: "Ако се кошаркашки систем у Србији не побољша, бојим се да медаља више неће бити"

Спортске.нет 10.09.2023
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић причао је о проблемима српске кошарке упркос освајању сребрне медаље на Мундобаскету. "Честитке Немачкој због одличне утакмице. Заслужили су победу играјући 40 минута на… »
Тешке сцене после финала, Добрић не може да хода: Јовић водио потпуно сломљеног Огњена у свлачионицу (видео)

Тешке сцене после финала, Добрић не може да хода: Јовић водио потпуно сломљеног Огњена у свлачионицу (видео)

Курир 10.09.2023
Један од најбољих кошаркаша Србије на Светском првенству, Огњен Добрић, доживео је тешку повреду у финалу. Орлови су поражени од Немачке, а кошаркаш Виртуса је као стартер у игри провео само 2 минута и 20 секунди. Стао је на… »
"Почаствован сам што сам представљао Србију!" Аврамовић поносан шта је Србија урадила на Светском првенству

"Почаствован сам што сам представљао Србију!" Аврамовић поносан шта је Србија урадила на Светском првенству

Вечерње новости 10.09.2023
ПОКАЗАО је Алекса Аврамовић колико срце има. Одиграо је фантастично цео Мундобаскет. У финалу је био један од најбољих, ако не и најбољи играч наше репрезентације. Он је истакао да је поносан на све што су он и саиграчи урадили… »
Хероји, поносни смо на вас! Срамне судије одлучиле ко ће бити првак света!

Хероји, поносни смо на вас! Срамне судије одлучиле ко ће бити првак света!

У центар 10.09.2023
Кошаркашка репрезентација Србије поражена је у финалу Светског првенства. Боља од нашег тима била је Немачка која је уз помоћ судија победила резултатом 83:77 и постала првак света. Кренуло је катастрофално… Огњен Добрић је… »
Репрезентација Србије постала ВИЦЕШАМПИОН СВЕТА у кошарци, БРАВО! Србија вицешампион СВЕТА Честитамо Кошаркашкој…

Репрезентација Србије постала ВИЦЕШАМПИОН СВЕТА у кошарци, БРАВО! Србија вицешампион СВЕТА Честитамо Кошаркашкој…

Волим Зрењанин 10.09.2023
Кошаркаши Србије су се пласирали у финале Светског првенства савладавши Канаду резултатом 95:86 док је репрезентација Немачке сигурнијом игром у завршници уз неколико грешака Америкаца успела да сачува предност и победи прве… »

Вести дана »