Povezane vesti
Brnabić: Pravi patriota se politikom bavi zbog dobrobiti građana, a ne zbog vlasti
Euronews 11.09.2023
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se ozbiljni ljudi bave politikom zarad dobrobiti građana Srbije, jer su jedino oni važni, a ne zarad osvajanja vlasti. "Jedino su važni građani Srbije i kakav životni standard imaju, da li njihova… »
Brnabić: Pravi patriota se politikom bavi zbog dobrobiti građana, a ne zbog vlasti
Dnevnik 11.09.2023
BEOGRAD: Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se ozbiljni ljudi bave politikom zarad dobrobiti građana Srbije, jer su jedino oni važni, a ne zarad osvajanja vlasti. "Jedino su važni građani Srbije i kakav životni standard imaju, da li… »
Ana Brnabić poslala jasnu poruku delu opozicije: Meni je prošla nedelja pokazala razlike među nama, između Vlade i njih!
Kurir 11.09.2023
Premijerka srbije Ana Brnabić čestitala je našim košarkašima veliki uspeh. - Mi smo na prethodnim olimpijskim igrama osvojili više medalja nego na prethodne tri. Kako mi živimo kao zemlja, kakav životni standard imamo, da li mogu da se bore za bolje… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici s blokade u Mrčajevcima tvrde da ih ministar Glamočić nije pozvao na sastanak
Nova pre 2 satajoš 6 povezanih
Glamočić sa poljoprivrednicima: Novo deklarisanje domaćih prehrambenih proizvoda
N1 Info pre 31 minutajoš 19 povezanih
Lil tražio da odloži meč pred Zvezdu: Nezapamćen haos, iskoristiće "večiti" derbi
Mondo pre 10 minutajoš 25 povezanih
Vučić sa zvaničinkom Evropske komisije za proširenje razgovarao o pristupanju Srbije EU
Nedeljnik pre 26 minutajoš 14 povezanih