Povezane vesti

Brnabić: Pravi patriota se politikom bavi zbog dobrobiti građana, a ne zbog vlasti

Brnabić: Pravi patriota se politikom bavi zbog dobrobiti građana, a ne zbog vlasti

Euronews 11.09.2023
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se ozbiljni ljudi bave politikom zarad dobrobiti građana Srbije, jer su jedino oni važni, a ne zarad osvajanja vlasti. "Jedino su važni građani Srbije i kakav životni standard imaju, da li… »

Dnevnik 11.09.2023
BEOGRAD: Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se ozbiljni ljudi bave politikom zarad dobrobiti građana Srbije, jer su jedino oni važni, a ne zarad osvajanja vlasti. "Jedino su važni građani Srbije i kakav životni standard imaju, da… »
Ana Brnabić poslala jasnu poruku delu opozicije: Meni je prošla nedelja pokazala razlike među nama, između Vlade i njih!

Ana Brnabić poslala jasnu poruku delu opozicije: Meni je prošla nedelja pokazala razlike među nama, između Vlade i njih!

Kurir 11.09.2023
Premijerka srbije Ana Brnabić čestitala je našim košarkašima veliki uspeh. - Mi smo na prethodnim olimpijskim igrama osvojili više medalja nego na prethodne tri. Kako mi živimo kao zemlja, kakav životni standard imamo, da li mogu da se bore za… »

Vesti dana »