Повезане вести

Брнабић: Прави патриота се политиком бави због добробити грађана, а не због власти

Брнабић: Прави патриота се политиком бави због добробити грађана, а не због власти

Еуроневс 11.09.2023
Председница Владе Србије Ана Брнабић рекла је данас да се озбиљни људи баве политиком зарад добробити грађана Србије, јер су једино они важни, а не зарад освајања власти. "Једино су важни грађани Србије и какав животни… »

Дневник 11.09.2023
БЕОГРАД: Председница Владе Србије Ана Брнабић рекла је данас да се озбиљни људи баве политиком зарад добробити грађана Србије, јер су једино они важни, а не зарад освајања власти. "Једино су важни грађани Србије и какав… »
Ана Брнабић послала јасну поруку делу опозиције: Мени је прошла недеља показала разлике међу нама, између Владе и њих!

Ана Брнабић послала јасну поруку делу опозиције: Мени је прошла недеља показала разлике међу нама, између Владе и њих!

Курир 11.09.2023
Премијерка србије Ана Брнабић честитала је нашим кошаркашима велики успех. - Ми смо на претходним олимпијским играма освојили више медаља него на претходне три. Како ми живимо као земља, какав животни стандард имамо, да ли могу… »

Вести дана »