Povezane vesti
Brnabić: Pravi patriota se politikom bavi zbog dobrobiti građana, a ne zbog vlasti
Euronews 11.09.2023
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se ozbiljni ljudi bave politikom zarad dobrobiti građana Srbije, jer su jedino oni važni, a ne zarad osvajanja vlasti. "Jedino su važni građani Srbije i kakav životni standard imaju, da li njihova… »
Brnabić: Pravi patriota se politikom bavi zbog dobrobiti građana, a ne zbog vlasti
Dnevnik 11.09.2023
BEOGRAD: Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se ozbiljni ljudi bave politikom zarad dobrobiti građana Srbije, jer su jedino oni važni, a ne zarad osvajanja vlasti. "Jedino su važni građani Srbije i kakav životni standard imaju, da li… »
Ana Brnabić poslala jasnu poruku delu opozicije: Meni je prošla nedelja pokazala razlike među nama, između Vlade i njih!
Kurir 11.09.2023
Premijerka srbije Ana Brnabić čestitala je našim košarkašima veliki uspeh. - Mi smo na prethodnim olimpijskim igrama osvojili više medalja nego na prethodne tri. Kako mi živimo kao zemlja, kakav životni standard imamo, da li mogu da se bore za bolje… »
Vesti dana »
Od sutra saobraćaj na novoj deonici Dunavskog koridora, poslednjih šest kilometara do kraja oktobra
Radio sto plus pre 2 satajoš 33 povezane
"Odbili su migrante, evrobirokrate i ratnu retoriku" Dimitrijev pozdravio odluku Islanda na referendumu o EU
Večernje novosti pre 32 minutajoš 39 povezanih
Nepal izdao novo upozorenje na poplave, više od 3.000 ljudi se vodi kao nestalo
NIN pre 37 minutajoš 26 povezanih
Ubijena devojka (22), petoro ranjeno, ostali bežali pred rafalima: Detalji pucnjave na žurci u Švajcarskoj
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih
Sutra veoma toplo u Novom Sadu, do vikenda najviša temperatura oko 31 stepen
Radio 021 pre 1 satjoš 27 povezanih