Povezane vesti
Veliki dan u Vrginmostu: Osveštana prva pravoslavna crkva u tom mestu na Kordunu (video)
Kurir 11.09.2023
Pre poslednjeg rata, 95 odsto stanovništva tu su činili Srbi. Izgrađen je sredstvima, koja je najvećim delom obezbedila Vlada Srbije. Episkopi gornjokarlovački Gerasim i dalmatinski Nikodim osveštali su u Vrginmostu u Hrvatskoj, Hram Sabora srpskih… »
Osveštan prvi pravoslavni hram u Vrginmostu
Telegraf 11.09.2023
Opština Vrginmost pre poslednjeg rata brojala je oko 19.000 stanovnika, pretežno Srba, danas ih je tu značajno manji broj. Episkopi gornjokarlovački Gerasim i dalmatinski Nikodim osveštali su u Vrginmostu u Hrvatskoj, Hram Sabora srpskih svetitelja -… »
Vesti dana »

"Sastaću se s Putinom u naredne dve nedelje"! Tramp: Bajden je započinjao ratove jer je glupan! Ja sam ih zaustavio već osam, ovo će biti deveti! (video)
Kurir pre 16 minutajoš 78 povezanih

Đoković: Kao da je protutnjao voz, neverovatno je što sam sposoban da igram na visokom nivou
RTS pre 1 satjoš 61 povezana

Kfor potvrdio izjave tzv. KBS da su greškom skrenuli, poručuju da su spremni da odgovore
RTS pre 2 satajoš 27 povezanih

Studenti iz Srbije u užem izboru za nagradu Saharov: Odluka tokom plenarnog zasedanja EP u Strazburu 23. oktobra
Euronews pre 8 satijoš 16 povezanih

Danka Nešović odgovorila da li će se kandidovati za direktorku Pete gimnazije
Nova pre 8 satijoš 35 povezanih