Povezane vesti

"Šok kada sam video da mi je hranu služio Prigožin" Džordž Buš je tek sada shvatio - "Znam samo da sam preživeo"(foto)

"Šok kada sam video da mi je hranu služio Prigožin" Džordž Buš je tek sada shvatio - "Znam samo da sam preživeo"(foto)

Mondo 11.09.2023
Reč je o fotografijama iz 2006. godine na kojima se u pozadini vidi Prigožin. Reč je o fotografijama iz 2006. godine na kojima se u pozadini vidi Prigožin. Džordž Buš, bivši predsednik SAD, priznao je da mu je večeru u St. Petersburgu služio… »
Kako je Džordž Buš „preživeo“ Prigožinu hranu u Sankt Peterburgu 2006.

Kako je Džordž Buš „preživeo“ Prigožinu hranu u Sankt Peterburgu 2006.

Danas 11.09.2023
Bivši američki predsednik Džordž Buš Mlađi rekao je da je tek nedavno saznao da mu je jednom prilikom u Sankt Peterburgu večeru poslužio niko drugi do Jevgenij Prigožin. Govoreći putem video veze na konferenciji Evropske strategije na Jalti… »
"Šok kada sam video da mi hranu služi Prigožin": Buš tek sada shvatio, kaže da je važno da je preživeo Putinovog kuvara…

"Šok kada sam video da mi hranu služi Prigožin": Buš tek sada shvatio, kaže da je važno da je preživeo Putinovog kuvara…

Kurir 11.09.2023
Džordž Buš Mlađi, bivši američki predsednik, kaže da je tek nedavno saznao da mu je jednom prilikom večeru u Sankt Peterburgu služio niko drugi do voša vagnerovaca Jevgenij Prigožin, koji je prošlog meseca stradao u padu aviona. Ukrajinski… »

Vesti dana »