Povezane vesti
Preminuo tvorac klonirane ovce Doli
Radio 021 11.09.2023
Britanski naučnik Ijan Vilmut, čije je istraživanje bilo ključno za kloniranje ovce Doli, umro je u 79. godini, objavio je Univerzitet u Edinburgu. Univerzitet na kojem je radio saopštio je da je naučnik preminuo u nedelju, nekoliko godina nakon što mu… »
Umro tvorac klonirane ovce Doli
N1 Info 11.09.2023
Britanski naučnik Ijan Vilmut, čije je istraživanje bilo ključno za kloniranje ovce Doli, umro je u 79. godini, objavio je Univerzitet u Edinburgu. Univerzitet na kojem je radio saopštio je da je naučnik preminuo u nedelju, nekoliko godina nakon što mu… »
Preminuo "otac" ovce Doli: Naučnik koji je klonirao prvog sisara ikada umro u 79. godini
Kurir 11.09.2023
Profesor Ser Ijan Vilmut, naučnik koji je predvodio tim koji je klonirao ovcu Doli, preminuo je u 79. godini. Opisan kao "titan naučnog sveta", smrt istraživača dolazi pet godina nakon što je otkrio da mu je dijagnostikovana Parkinsonova bolest - stanje… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 4 satijoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Macut u Londonu: Srbiju poštedeti političkih uslovljavanja u vezi sa Kosovom
Danas pre 9 satijoš 4 povezane

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana