Повезане вести
Завео ћерку свог колеге, а о болном раскиду са њом се писало: Ово су познате девојке капитена Србије Богдана Богдановића
Блиц 11.09.2023
Кошаркаш Богдан Богдановић као капитен одвео је нашу репрезентацију до другог места на Светском првенству, а многе је опет додатно заинтригирао његов приватни, то јест љубавни живот. На његов шарм пале су и многе познате даме… »
Волео је ћерку свог председника! Ово су све девојке капитена Србије Богдана Богдановића! Раскид с њом је био баш болан
Курир 11.09.2023
Капитен српске кошаркашке репрезентације Богдан Богдановић с нашом репрезентацијом је стигао до сребрне медаље на Светском првенству, а многе је опет додатно заинтригирао његов љубавни живот. Он важи за веома атрактивног момка… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних

Блиц сазнаје: Ђорђе З. (21) признао да је убио Филипа Ивановића у Београду на води: Помагао му Марко П. (18), ево како су испланирали ликвидацију
Блиц пре 8 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 8 сатијош 1 повезана