Povezane vesti
Sramota je što politizuju nesreću, ja i SAD ne znam ko je taj Voštinić: Vozač Nemanja za Kurir: Kriv sam jedino što sam malo…
Kurir 11.09.2023
Nemanja Nj. (prezime poznato redakciji) iz Novog Sada, koji je upravljao vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći u kojoj je u Kraljevu oboren biciklista, Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta, za Kurir tvrdi da iza nesreće ne stoji nikakva… »
Vozač se oglasio nakon obaranja Voštinića: "Sramota je što politizuju nesreću, ja ni ne znam ko je on"
Telegraf 11.09.2023
Pokušao je da naglo ukoči, ali da nije stigao da dovoljno brzo odreaguje. Nemanja Nj. (prezime poznato redakciji) iz Novog Sada, koji je upravljao vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći u kojoj je u Kraljevu oboren biciklista, Predrag… »
Vesti dana »
Pojačan nadzor saobraćajne policije u narednih sedam dana: Evo ko će biti pod posebnom kontrolom
Morava info pre 1 satjoš 38 povezanih
(Radarski snimci) Sve kreće u 14 sati, a evo kada je Beograd na udaru jakog nevremena! Višećelijska oluja hrli ka Srbiji, evo kako se crni oblak kreće iz sata u sat
Blic pre 1 satjoš 46 povezanih
Vlada Srbije produžila zabranu izvoza nafte i naftnih derivata do 2. jula
Jugmedia pre 1 satjoš 22 povezane
Zavod za javno zdravlje počeo ispitivanje kvaliteta vode, cisterne sa pijaćom vodom i u narednim danima na gradskom i seoskom području
Morava info pre 2 satajoš 23 povezane
Prometu trgovini na veliko i malo motornim vozilima veći za 2,0 odsto u tekućim cenama
Blic pre 19 minutajoš 18 povezanih