Povezane vesti
Sramota je što politizuju nesreću, ja i SAD ne znam ko je taj Voštinić: Vozač Nemanja za Kurir: Kriv sam jedino što sam malo…
Kurir 11.09.2023
Nemanja Nj. (prezime poznato redakciji) iz Novog Sada, koji je upravljao vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći u kojoj je u Kraljevu oboren biciklista, Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta, za Kurir tvrdi da iza nesreće ne stoji nikakva… »
Vozač se oglasio nakon obaranja Voštinića: "Sramota je što politizuju nesreću, ja ni ne znam ko je on"
Telegraf 11.09.2023
Pokušao je da naglo ukoči, ali da nije stigao da dovoljno brzo odreaguje. Nemanja Nj. (prezime poznato redakciji) iz Novog Sada, koji je upravljao vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nesreći u kojoj je u Kraljevu oboren biciklista, Predrag… »
Vesti dana »
"Nismo uopšte dobili odgovor": Vučić na konferenciji povodom sankcija NIS-u
Mondo pre 5 minutajoš 39 povezanih
Vazduh u Leskovcu među najzagađenijima u Srbiji, ne preporučuje se boravak napolju
Jugmedia pre 1 satjoš 13 povezanih
Vučić: Nismo dobili pozitivnu odluku iz SAD o NIS-u, država dala dozvolu za prestanak rada rafinerije
NIN pre 30 minutajoš 77 povezanih
(Mapa) Pokrovsk i Volčansk pali, Guljajpole pred slomom: Rusi probijaju front dok FAB-3000 i Tornado-S ruše ukrajinske položaje (video)
Večernje novosti pre 25 minutajoš 29 povezanih
Apel MUP-a: Zbog guste magle smanjite brzinu kretanja i povećajte odstojanje
Pressek pre 1 satjoš 38 povezanih