Povezane vesti
„Orlovi“ se vratili u Beograd, veličanstven doček na aerodromu Nikola Tesla
Politika 12.09.2023
Presrećan sam što su ljudi došli u velikom broju, hvala im na tome, nadam da su uživali u igrama ovog tima", rekao je kapiten košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović na dočeku u Beogradu nakon osvojene srebrne medalje na Mundobasketu. „Divna slika… »
Suze su nestale, sijaju osmesi Orlova na aerodromu – „Tek sada shvatamo euforiju“
Sputnik 12.09.2023
Presrećan sam što su ljudi došli u velikom broju, hvala im na tome, nadam da su uživali u igrama ovog tima, rekao je kapiten košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović na dočeku u Beogradu nakon osvojene srebrne medalje na Mundobasketu. „Divna slika… »
Grmelo kad se pojavio Bogdan Bogdanović, ništa nije čuo, ali odgovorio: Ne znam pitanje ali sam presrećan!
Kurir 12.09.2023
Drmali su se zidovi na aerodromu kada se pre navijačima pojavio Bogdan Bogdanović. Kapiten Orlova je ponosan jer je još jednom obukao dres sa državnim grbom na Mundobasketu. Novinari i fanovi su skočili na njega, a on od buke nije čuo pitanje "Ne znam… »
Vesti dana »
Više opština Zapadne Srbije bez vode zbog kvara na cevovodu, vanredna situacija u Čačku i Gornjem Milanovcu
RTS pre 35 minutajoš 37 povezanih
Epilog tramvajske nesreće na Dorćolu: Više od 20 ljudi u bolnici, oglasio se Klinički centar o stanju povređenih
Mondo pre 35 minutajoš 117 povezanih
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 3 satajoš 33 povezane
Ivan Ninić: Ubijeni Aleksandar Nešović povezivan sa Kokezinom „paralelnom carinom“
Vreme pre 12 satijoš 10 povezanih
Tramp: Zemlje Bliskog istoka da potpišu Avramove sporazume; Iran sa "novim sistemom" oborio dron iznad Zaliva
RTS pre 10 minutajoš 37 povezanih