Povezane vesti
„Orlovi“ se vratili u Beograd, veličanstven doček na aerodromu Nikola Tesla
Politika 12.09.2023
Presrećan sam što su ljudi došli u velikom broju, hvala im na tome, nadam da su uživali u igrama ovog tima", rekao je kapiten košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović na dočeku u Beogradu nakon osvojene srebrne medalje na Mundobasketu. „Divna slika… »
Suze su nestale, sijaju osmesi Orlova na aerodromu – „Tek sada shvatamo euforiju“
Sputnik 12.09.2023
Presrećan sam što su ljudi došli u velikom broju, hvala im na tome, nadam da su uživali u igrama ovog tima, rekao je kapiten košarkaške reprezentacije Bogdan Bogdanović na dočeku u Beogradu nakon osvojene srebrne medalje na Mundobasketu. „Divna slika… »
Grmelo kad se pojavio Bogdan Bogdanović, ništa nije čuo, ali odgovorio: Ne znam pitanje ali sam presrećan!
Kurir 12.09.2023
Drmali su se zidovi na aerodromu kada se pre navijačima pojavio Bogdan Bogdanović. Kapiten Orlova je ponosan jer je još jednom obukao dres sa državnim grbom na Mundobasketu. Novinari i fanovi su skočili na njega, a on od buke nije čuo pitanje "Ne znam… »
Vesti dana »
Upozorenje analitičara: Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog cene nafte
Euronews pre 57 minutajoš 34 povezane
I u Prokuplju obeležene 23 godine od ubistva Zorana Đinđića
Južne vesti pre 12 minutajoš 66 povezanih
"Ovo je dokaz da Amerika nije spremna za rat sa Iranom" Rajt: Nije u stanju ni da prati tankere kroz Ormuski moreuz
Večernje novosti pre 7 minutajoš 48 povezanih
BiH bila jedan od kosponzora rezolucije o osudi napada Irana na zemlje Zaliva i Jordana
Beta pre 1 satjoš 59 povezanih
Sunčano i toplo još nekoliko dana, a zatim stižu kiša, pljuskovi i zahlađenje
NIN pre 3 satajoš 33 povezane