Povezane vesti

Umesto Pogbe oglasio se menadžer: Pol nije želeo da prekrši pravila

Umesto Pogbe oglasio se menadžer: Pol nije želeo da prekrši pravila

Sportski žurnal 12.09.2023
Italijanski mediji navode da bi francuski fudbaler mogao da bude suspendovan na četiri godine ako i drugi test potvrdi prisustvo nedozvoljenih supstanci. - Sigurna sam da Pol Pogba nikada nije želeo da prekrši pravila - izjavila je Rafaela Pimenta… »
"Pogba nije želeo da prekrši pravila"

"Pogba nije želeo da prekrši pravila"

Sportske.net 12.09.2023
Francuz Pol Pogba je privremeno suspendovan odlukom italijanske Nacionalne antidoping agencije pošto je pozitivan na testosteron. Pogbina menadžerka Rafaela Pimenta istakla je u izjavi za medije da on nije imao nikakvu nameru da to učini. "Sigurna sam… »
Juventus potvrdio da je Pol Pogba privremeno suspendovan zbog dopinga

Juventus potvrdio da je Pol Pogba privremeno suspendovan zbog dopinga

Politika 12.09.2023
TORINO – Italijanska Nacionalna antidoping agencija (NADO) privremeno je suspendovala fudbalera Juventusa Pola Pogbu, pošto je francuski igrač bio pozitivan na testosteron, saopštio je večeras torinski klub. U saopštenju Juventusa se navodi da je… »
Menadžerka tvrdi: Pogba nije želeo da prekrši pravila

Menadžerka tvrdi: Pogba nije želeo da prekrši pravila

Sport klub 12.09.2023
Pogba je bio pozitivan na testosteron na standarnom doping testu, koji je napravljen 20. avgusta posle meča prvog kola Serije A protiv Udinezea. „Sigurna sam da Pol Pogba nikada nije želeo da prekrši pravila“, izjavila je menadžerka fudbalera… »
Pogba privremeno suspendovan zbog dopinga

Pogba privremeno suspendovan zbog dopinga

Danas 11.09.2023
Francuski fudbalski reprezentativac i igrač torinskog Juventusa Pol Pogba privremeno je suspendovan nakon što je bio pozitivan na testosteron, saopštila je večeras italijanska antidoping agencija (Nado). „Nacionalni antidoping tribunal obaveštava… »
Pogba pozitivan na doping testu

Pogba pozitivan na doping testu

Danas 11.09.2023
Francuski fubaler Pol Pogba bio je pozitivan na testosteron na standarnom doping testu koji je napravljen nakon meča njegovog tima Juventusa i Udinezea, prenela je danas novinska agencija ANSA. Meč je završen pobedom Juventusa sa 3:0, a Pogba je čitav… »

Vesti dana »