Povezane vesti
"Toliko o aci pejoviću": Roker bije bitku za zdravlje, zvao ga folker - "Idem na operaciju, pomoći će i finansijski"
Mondo 12.09.2023
Milić Vukašinović se oglasio povodom predstojeće operacije. Milić Vukašinović se oglasio povodom predstojeće operacije Roker Milić Vukašinović, koji je nedavno hitrno operisan u Urgentnom centru, nedavno je ponovo završio u bolnici zbog problema sa… »
"Zahvaljujući Aci Pejoviću ugradiće mi dva stenta": Milić Vukašinović podelio javno: "Ne poznajem ga lično, ponudio mi je i…
Blic 12.09.2023
Milić Vukašinović je nedavno hospitalizovan zbog problema sa srcem. Roker je zatim pušten na kućno lečenje, a uskoro će mu, kako je istakao, zahvaljujući Acu Pejoviću biti ugrađena dva stenta. "Prvi put sam upoznao čoveka čiji kvalitet ličnosti, ljudski… »
Vesti dana »
VIDEO Prvi veliki šok na Australijan openu: Ovo niko nije očekivao od anonimusa
Nova pre 1 minutjoš 19 povezanih
Zato što Tramp preti carinama zbog Grenlanda: Poslanici EP neće odobriti trgovinski sporazum sa SAD
Radio 021 pre 56 minutajoš 9 povezanih
U pančevačkoj Rafineriji počela proizvodnja naftnih derivata, evro dizel na pumpama od 27. januara
Sputnik pre 20 minutajoš 7 povezanih
Sunčano, u košavskom području vetrovito, najviša dnevna temperatura 5 stepeni
RTS pre 2 satajoš 7 povezanih
Najbolji igrač Nemačke napao selektora: Poništio mu gol protiv Srbije, a ovaj podivljao
Mondo pre 12 minutajoš 11 povezanih