Повезане вести
"Толико о аци пејовићу": Рокер бије битку за здравље, звао га фолкер - "Идем на операцију, помоћи ће и финансијски"
Мондо 12.09.2023
Милић Вукашиновић се огласио поводом предстојеће операције. Милић Вукашиновић се огласио поводом предстојеће операције Рокер Милић Вукашиновић, који је недавно хитрно оперисан у Ургентном центру, недавно је поново завршио у… »
"Захваљујући Аци Пејовићу уградиће ми два стента": Милић Вукашиновић поделио јавно: "Не познајем га лично, понудио ми је и…
Блиц 12.09.2023
Милић Вукашиновић је недавно хоспитализован због проблема са срцем. Рокер је затим пуштен на кућно лечење, а ускоро ће му, како је истакао, захваљујући Ацу Пејовићу бити уграђена два стента. "Први пут сам упознао човека чији… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 12 минутајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 22 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане