Повезане вести

Тривић и Вукановић одбили разговор са Кристијаном Шмитом

Тривић и Вукановић одбили разговор са Кристијаном Шмитом

Политика 12.09.2023
Председници опозиционих странака у Републици Српској - Народног фронта и Листе за правду и ред, Јелена Тривић и Небојша Вукановић - саопштили су да се данас у Бањалуци неће неће састати са Кристијаном Шмитом. Шмит је за данас… »
Дураковић:Додик ми није шеф, састаћу се данас са Шмитом у Бањалуци;Тривић, Вукановић и Црнадак одбили састанак

Дураковић:Додик ми није шеф, састаћу се данас са Шмитом у Бањалуци;Тривић, Вукановић и Црнадак одбили састанак

РТВ 12.09.2023
БАЊАЛУКА - Ћамил Дураковић, потпредседник Српске из реда бошњачког народа, изјавио је да му Милорад Додик није шеф и да планира да се данас поподне у Бањалуци састане са Кристијаном Шмитом. Додик је раније најавио доношење… »
Кристијан Шмит ипак може у Српску, али није добродошао

Кристијан Шмит ипак може у Српску, али није добродошао

Политика 12.09.2023
Према њему неће бити примењена сила, али су људи у Српској на ивици стрпљења јер није изабран у складу с Дејтонским споразумом и процедурама у Савету безбедности УН. Од нашег сталног дописника Бањалука – Иако су званичници… »
Дураковић: Додик ми није шеф, састаћу се данас са Шмитом у Бањалуци

Дураковић: Додик ми није шеф, састаћу се данас са Шмитом у Бањалуци

Политика 12.09.2023
БАЊАЛУКА – Ћамил Дураковић, потпредседник Српске из реда бошњачког народа, изјавио је да му Милорад Додик није шеф и да планира да се данас поподне у Бањалуци састати са Кристијаном Шмитом. Додик је раније најавио доношење… »

Вести дана »