Povezane vesti

Gobeljić potpisao ugovor sa Kifisijom

Gobeljić potpisao ugovor sa Kifisijom

Sportski žurnal 12.09.2023
Gobeljić (30) je prethodnih šest sezona igrao za Crvenu zvezdu. On je pre toga bio član Napretka i Sloge iz Kraljeva. Fudbalski klub Kifisija potvrdio je da je srpski igrač Marko Gobeljić novo pojačanje grčkog superligaša. U saopštenju… »
Dosadašnji fudbaler crvene zvezde Marko Gobeljić potpisao ugovor s grčkim superligašem, evo i kojim

Dosadašnji fudbaler crvene zvezde Marko Gobeljić potpisao ugovor s grčkim superligašem, evo i kojim

Dnevnik 12.09.2023
ATINA: Fudbalski klub Kifisija potvrdio je danas da je srpski igrač Marko Gobeljić novo pojačanje grčkog superligaša. U saopštenju objavljenom na zvaničnom sajtu kluba se ne navode detalji ugovora. Gobeljić (30) je prethodnih šest sezona igrao za… »
Hvala ti, moja zvezdo... Oprostio se fudbaler kog je Bahar precrtao posle 6 godina: Ostvaren mi je dečački san!

Hvala ti, moja zvezdo... Oprostio se fudbaler kog je Bahar precrtao posle 6 godina: Ostvaren mi je dečački san!

Mondo 12.09.2023
Marko Gobeljić je jedan od fudbalera koji su počeli "novu eru" kluba 2017. godine. Marko Gobeljić je jedan od fudbalera koji su počeli "novu eru" kluba 2017. godine. Marko Gobeljić je napustio Crvenu zvezdu posle šest godina, zvanično je potvrdio… »

Vesti dana »