Povezane vesti
Šapić: Vučić nije uvek bio srećan zbog mojih odluka
Pravda 12.09.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić istakao je da će podneti ostavku ukoliko budu raspisani izbori u prestonici. Šapić je govorio i o odnosu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i istakao da nema nijedan problem sa šefom države. -… »
Šapić o Vučiću: Malo ko ima takav odnos
Vreme 12.09.2023
Politika "Vučić i ja imamo jedan od najzdravijih odnosa na našoj politčkoj sceni, zdraviji od 99,9 odsto njih", izjavio je gradonačelnik Beograda. Kurtoazni pozdrav ili stisak ruke dva politička prijatelja? Fotografija iznad nastala je krajem juna… »
"Ako bude odluke o beogradskim izborima, podnosim ostavku": Šapić o izlasku na birališta i Vučiću: Imamo najzdraviji odnos…
Blic 12.09.2023
Vučić i ja imamo jedan od najzdravijih odnosa na našoj političkoj sceni, zdraviji od 99,9 odsto njih, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. On je najavio da će, ukoliko bude doneta odluka o beogradskim izborima, podneti… »
"Ako bude odluke o beogradskim izborima, podnosim ostavku" Šapić o izlasku na birališta i Vučiću: Mislim da imam njegovu…
Kurir 12.09.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić istakao je da će podneti ostavku ukoliko budu raspisani izbori u prestonici. Šapić je govorio i o odnosu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i istakao da nema nijedan problem sa šefom države. -… »
Šapić najavio da će podneti ostavku na mesto gradonačelnika ako Vučić to bude tražio
Nova 12.09.2023
Vučić i ja imamo jedan od najzdravijih odnosa na našoj politčkoj sceni, zdraviji od 99,9 odsto njih, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i najavio da će, ukoliko bude doneta odluka o beogradskim izborima - podneti ostavku… »
Šapić: Vučić i ja imamo zdrav odnos
N1 Info 12.09.2023
Vučić i ja imamo jedan od najzdravijih odnosa na našoj politčkoj sceni, draviji od 99,9 odsto njih, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i najavio da će, ukoliko bide doneta odluka o beogradskim izborima, podneti ostavku… »
Šapić: Vučić i ja se nikada nismo posvađali, mislim da imam njegovu punu podršku
Insajder 12.09.2023
Aleksandar Vučić i ja imamo jedan od najzdravijih odnosa na našoj politčkoj sceni, zdraviji od 99,9 odsto njih, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i najavio da će, ukoliko bide doneta odluka o beogradskim izborima, podneti ostavku… »
Šapić opisao kakav odnos ima sa Vučićem
Danas 12.09.2023
Vučić i ja imamo jedan od najzdravijih odnosa na našoj politčkoj sceni, zdraviji od 99,9 odsto njih, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i najavio da će, ukoliko bide doneta odluka o beogradskim izborima, podneti ostavku… »
Vesti dana »
Si Đinping Bajdenu: Kina će raditi na blagoj tranziciji odnosa sa SAD
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 6 satijoš 2 povezane
Jp: Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu bezbedan za saobraćaj
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Šin Bet: Dve rakete pale u dvorište Netanjahuove rezidencije u Cezareji
Telegraf pre 3 satajoš 3 povezane
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 10 satijoš 1 povezana