Povezane vesti

Šapić: Vučić nije uvek bio srećan zbog mojih odluka

Šapić: Vučić nije uvek bio srećan zbog mojih odluka

Pravda 12.09.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić istakao je da će podneti ostavku ukoliko budu raspisani izbori u prestonici. Šapić je govorio i o odnosu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i istakao da nema nijedan problem sa šefom države. -… »
Šapić o Vučiću: Malo ko ima takav odnos

Šapić o Vučiću: Malo ko ima takav odnos

Vreme 12.09.2023
Politika "Vučić i ja imamo jedan od najzdravijih odnosa na našoj politčkoj sceni, zdraviji od 99,9 odsto njih", izjavio je gradonačelnik Beograda. Kurtoazni pozdrav ili stisak ruke dva politička prijatelja? Fotografija iznad nastala je krajem juna… »
"Ako bude odluke o beogradskim izborima, podnosim ostavku": Šapić o izlasku na birališta i Vučiću: Imamo najzdraviji odnos…

"Ako bude odluke o beogradskim izborima, podnosim ostavku": Šapić o izlasku na birališta i Vučiću: Imamo najzdraviji odnos…

Blic 12.09.2023
Vučić i ja imamo jedan od najzdravijih odnosa na našoj političkoj sceni, zdraviji od 99,9 odsto njih, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić. On je najavio da će, ukoliko bude doneta odluka o beogradskim izborima, podneti… »
"Ako bude odluke o beogradskim izborima, podnosim ostavku" Šapić o izlasku na birališta i Vučiću: Mislim da imam njegovu…

"Ako bude odluke o beogradskim izborima, podnosim ostavku" Šapić o izlasku na birališta i Vučiću: Mislim da imam njegovu…

Kurir 12.09.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić istakao je da će podneti ostavku ukoliko budu raspisani izbori u prestonici. Šapić je govorio i o odnosu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i istakao da nema nijedan problem sa šefom države. -… »
Šapić najavio da će podneti ostavku na mesto gradonačelnika ako Vučić to bude tražio

Šapić najavio da će podneti ostavku na mesto gradonačelnika ako Vučić to bude tražio

Nova 12.09.2023
Vučić i ja imamo jedan od najzdravijih odnosa na našoj politčkoj sceni, zdraviji od 99,9 odsto njih, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i najavio da će, ukoliko bude doneta odluka o beogradskim izborima - podneti ostavku… »
Šapić: Vučić i ja imamo zdrav odnos

Šapić: Vučić i ja imamo zdrav odnos

N1 Info 12.09.2023
Vučić i ja imamo jedan od najzdravijih odnosa na našoj politčkoj sceni, draviji od 99,9 odsto njih, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i najavio da će, ukoliko bide doneta odluka o beogradskim izborima, podneti ostavku… »
Šapić: Vučić i ja se nikada nismo posvađali, mislim da imam njegovu punu podršku

Šapić: Vučić i ja se nikada nismo posvađali, mislim da imam njegovu punu podršku

Insajder 12.09.2023
Aleksandar Vučić i ja imamo jedan od najzdravijih odnosa na našoj politčkoj sceni, zdraviji od 99,9 odsto njih, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i najavio da će, ukoliko bide doneta odluka o beogradskim izborima, podneti ostavku… »
Šapić opisao kakav odnos ima sa Vučićem

Šapić opisao kakav odnos ima sa Vučićem

Danas 12.09.2023
Vučić i ja imamo jedan od najzdravijih odnosa na našoj politčkoj sceni, zdraviji od 99,9 odsto njih, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić i najavio da će, ukoliko bide doneta odluka o beogradskim izborima, podneti ostavku… »

Vesti dana »