Povezane vesti
Šta trampu donosi ratoborna retorika? Njegov drugi predsednički mandat bi bio još ekstremniji po vladavinu prava
EurActiv 12.09.2023
"Ovo je veliki trenutak u našoj zemlji jer ćemo ili krenuti jednim ili drugim putem, a ako krenemo drugim, neće nam ostati zemlja", rekao je on pristalicama u Južnoj Dakoti. Retorička eskalacija bivšeg predsednika Donalda Trampa, koji je četiri puta… »
Putin kaže da procesi protiv Trumpa pokazuju 'trulež' politike u SAD
Slobodna Evropa 12.09.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u utorak, 12. septembra, da su krivični postupci protiv bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa (Trump) politički motivisani i da pokazuju "trulež" američkog političkog sistema. Tramp, favorit za republikansku… »
Hit! Tramp izazvao Bajdena i gazdu foksa: Ja određujem mesto, biće teško, nećete mi ni prići, osvojio sam šampionat za…
Kurir 12.09.2023
Bivši američki predsednik Donald Tramp izazvao je aktuelnog šefa Bele kuće Džoa Bajdena, gazdu Foks njuza Ruperta Mardoka i njegove sinove, kao i uredništvo Volstrit džurnala koji je u vlasništvu porodive Mardok, na test mentalnih i fizičkih sposobnosti… »
Vesti dana »

Zelenski stigao u Vašington, tvrdi da želi da okonča rat brzo, ali trajnim mirom
Beta pre 7 minutajoš 45 povezanih

Rhmz upozorava: Ovi delovi Srbije da se spreme za pljuskove! Imaćemo i pakleni dan, o onda stiže polarni vrtlog
Blic pre 22 minutajoš 17 povezanih

Srbija kupuje dronove i napredne vojne sisteme od izraelskog „Elbita“
Nedeljnik pre 32 minutajoš 5 povezanih

Bursać: Državni aparat se potpuno raspao, van pameti je gušiti bunt građana nasiljem
N1 Info pre 1 minutjoš 4 povezane