Повезане вести
Брка Стојачић: Велика је част бити овде и бранити боје наше државе
Курир 12.09.2023
Баскет репрезентација Србије 3 на 3 недавно је освојила пети пут титулу првака Европе. Уједно, баскеташи су и актуелни светски прваци. У њихово име окупљенима се обратио Срахиња Стојачић. Популарног Брку публика је прекидала… »
Дочек сребрних кошаркаша: Београђани направили спектакл испред Скупштине града, на балкону и Новак Ђоковић (фото/видео)
Блиц 12.09.2023
На платоу испред Скупштине града Београда почео је свечани дочек за српске кошаркаше који су на Светском првенству у Манили освојили сребрну медаљу, баскеташе који су тријумфовали на Европском првенству у Јерусалиму и најбољег… »
Србија се поклонила витезовима! Десетине хиљада на величанственом дочеку: Новак плакао, кошаркаши га тешили! Бориша главни…
Курир 12.09.2023
Србија је поздравила своје хероје, своје витезове, кошаркашку репрезентацију Србије, која је на Светском првенству освојила сребрну медаљу, баскет 3 на 3 репрезентацију Србије која је освојила Европско првенство, као и Новака… »
Доктор открио детаље Боришине агоније: „Богданова мајка понудила крв – одбијена је због процедуре“
Спутник 12.09.2023
Драган Радовановиц́, доктор кошаркашке репрезентације Србије, био је у болници на Филипинима са Боришом Симаниц́ем, а по повратку са Мундобаскета открио је колико је повреда српског кошаркаша била озбиљна. Симаниц́ је изгуби два… »
Тек сада је јасно кроз какав пакао је прошао Симанић! Лекар репрезентације открио хорор детаље: У пет ујутру нас звали из…
Курир 12.09.2023
Доктор репрезентације Драган Радовановић испричао је шта се све догађало са Боришом Симанићем на Филипинима. Бориша Симанић (25) остао је без бубрега на Светском првенству у кошарци. На утакмици против Јужног Судана добио је… »
Бориши је живот висио о концу, сузе су ми кренуле кад сам га видео! Потресна исповест оца: Дете ми је отишло здраво...
Мондо 12.09.2023
Драган Симанић, отац Борише Симанића препричао је кроз шта је све његов син прошао на Филипинима... Драган Симанић, отац Борише Симанића препричао је кроз шта је све његов син прошао на Филипинима... Бориша Симанић вратио се из… »
Сузе су ми кренуле кад сам га угледао! Болна исповест оца Борише Симанића: Загрлио сам га, али нисам знао шта да кажем...
Курир 12.09.2023
Драган Симанић, отац кошаркаша Борише, говорио је о страшној ситуацији у којој се његов син нашао. Симанић је добио одобрење лекара да се заједно са саиграчима врати из Маниле у Београд након сребрне медаље на Светском… »
Вести дана »

Облачно, хладно, ветровито, а онда шок! Метеоролози најављују изненађење
Ало пре 11 минутајош 7 повезаних

Жене парфем и шминку, мушкарци кондоме и алат: Питали су возаче у Србији шта обавезно држе у аутомобилу, а ево шта је заједничко за оба пола
Блиц пре 52 минутајош 1 повезана

Трамп стигао у Лондон: Следе сусрети са краљем и премијером Велике Британије
Курир пре 5 сатијош 2 повезане