Povezane vesti

Brka Stojačić: Velika je čast biti ovde i braniti boje naše države

Brka Stojačić: Velika je čast biti ovde i braniti boje naše države

Kurir 12.09.2023
Basket reprezentacija Srbije 3 na 3 nedavno je osvojila peti put titulu prvaka Evrope. Ujedno, basketaši su i aktuelni svetski prvaci. U njihovo ime okupljenima se obratio Srahinja Stojačić. Popularnog Brku publika je prekidala povicima MVP, MVP. -… »
Doček srebrnih košarkaša: Beograđani napravili spektakl ispred Skupštine grada, na balkonu i Novak Đoković (foto/video)

Doček srebrnih košarkaša: Beograđani napravili spektakl ispred Skupštine grada, na balkonu i Novak Đoković (foto/video)

Blic 12.09.2023
Na platou ispred Skupštine grada Beograda počeo je svečani doček za srpske košarkaše koji su na Svetskom prvenstvu u Manili osvojili srebrnu medalju, basketaše koji su trijumfovali na Evropskom prvenstvu u Jerusalimu i najboljeg srpskog tenisera… »
Srbija se poklonila vitezovima! Desetine hiljada na veličanstvenom dočeku: Novak plakao, košarkaši ga tešili! Boriša…

Srbija se poklonila vitezovima! Desetine hiljada na veličanstvenom dočeku: Novak plakao, košarkaši ga tešili! Boriša…

Kurir 12.09.2023
Srbija je pozdravila svoje heroje, svoje vitezove, košarkašku reprezentaciju Srbije, koja je na Svetskom prvenstvu osvojila srebrnu medalju, basket 3 na 3 reprezentaciju Srbije koja je osvojila Evropsko prvenstvo, kao i Novaka Đokovića koji je osvojio… »
Šapić: Na balkon stiže i Novak Đoković

Šapić: Na balkon stiže i Novak Đoković

Blic 12.09.2023
Gradonačelnik Aleksandar Šapić objavio je na svom Instagram nalogu da će se večeras na balkonu Starog dvora, pored srebrnih košarkaša, pojaviti i naš proslavljeni teniser, novi šampion otvorenog prvenstva Amerike, Novak Đoković. - Dolazi i… »
Doktor otkrio detalje Borišine agonije: „Bogdanova majka ponudila krv – odbijena je zbog procedure“

Doktor otkrio detalje Borišine agonije: „Bogdanova majka ponudila krv – odbijena je zbog procedure“

Sputnik 12.09.2023
Dragan Radovanović, doktor košarkaške reprezentacije Srbije, bio je u bolnici na Filipinima sa Borišom Simanićem, a po povratku sa Mundobasketa otkrio je koliko je povreda srpskog košarkaša bila ozbiljna. Simanić je izgubi dva litra krvi, a u… »
Tek sada je jasno kroz kakav pakao je prošao Simanić! Lekar reprezentacije otkrio horor detalje: U pet ujutru nas zvali iz…

Tek sada je jasno kroz kakav pakao je prošao Simanić! Lekar reprezentacije otkrio horor detalje: U pet ujutru nas zvali iz…

Kurir 12.09.2023
Doktor reprezentacije Dragan Radovanović ispričao je šta se sve događalo sa Borišom Simanićem na Filipinima. Boriša Simanić (25) ostao je bez bubrega na Svetskom prvenstvu u košarci. Na utakmici protiv Južnog Sudana dobio je udarac u tom… »
Suze su mi krenule kad sam ga ugledao! Bolna ispovest oca Boriše Simanića: Zagrlio sam ga, ali nisam znao šta da kažem...

Suze su mi krenule kad sam ga ugledao! Bolna ispovest oca Boriše Simanića: Zagrlio sam ga, ali nisam znao šta da kažem...

Kurir 12.09.2023
Dragan Simanić, otac košarkaša Boriše, govorio je o strašnoj situaciji u kojoj se njegov sin našao. Simanić je dobio odobrenje lekara da se zajedno sa saigračima vrati iz Manile u Beograd nakon srebrne medalje na Svetskom prvenstvu. U jednom… »
Boriši je život visio o koncu, suze su mi krenule kad sam ga video! Potresna ispovest oca: Dete mi je otišlo zdravo...

Boriši je život visio o koncu, suze su mi krenule kad sam ga video! Potresna ispovest oca: Dete mi je otišlo zdravo...

Mondo 12.09.2023
Dragan Simanić, otac Boriše Simanića prepričao je kroz šta je sve njegov sin prošao na Filipinima... Dragan Simanić, otac Boriše Simanića prepričao je kroz šta je sve njegov sin prošao na Filipinima... Boriša Simanić vratio se iz Manile sa… »

Vesti dana »