Povezane vesti

Feliks: Želim da igram na levom krilu, spreman sam da pobeđujem sa Barselonom

Sportski žurnal 12.09.2023
Barselona će u narednom kolu na stadionu „Monžuik“ dočekati Betis u La Ligi. Fudbaler Barselone i portugalski reprezentativac Žoao Feliks izjavio je da bi voleo da u katalonskom klubu igra na poziciji levog krila i dodao da je zadovoljan dočekom… »

Politika 12.09.2023
BARSELONA – Fudbaler Barselone i portugalski reprezentativac Žoao Feliks izjavio je danas da bi voleo da u katalonskom klubu igra na poziciji levog krila i dodao da je zadovoljan dočekom u novom klubu, prenosi katalonski Sport. Feliks je član… »
''Spreman sam da pobeđujem'' Najnovije pojačanje Barselone o izazovu u novom klubu

''Spreman sam da pobeđujem'' Najnovije pojačanje Barselone o izazovu u novom klubu

Večernje novosti 12.09.2023
Fudbaler Barselone i portugalski reprezentativac Žoao Feliks izjavio je danas da bi voleo da u katalonskom klubu igra na poziciji levog krila i dodao da je zadovoljan dočekom u novom klubu, prenosi katalonski Sport. FOTO:EPA Feliks je član Atletika… »
Feliks: Želim da igram na levom krilu u Barseloni

Feliks: Želim da igram na levom krilu u Barseloni

Sport klub 12.09.2023
Fudbaler Barselone i portugalski reprezentativac Žoao Feliks izjavio je da bi voleo da u katalonskom klubu igra na poziciji levog krila i dodao da je zadovoljan dočekom u novom klubu, prenosi katalonski Sport. Feliks je član Atletika, ali će igrati na… »

Vesti dana »