Povezane vesti
Feliks: Želim da igram na levom krilu, spreman sam da pobeđujem sa Barselonom
Sportski žurnal 12.09.2023
Barselona će u narednom kolu na stadionu „Monžuik“ dočekati Betis u La Ligi. Fudbaler Barselone i portugalski reprezentativac Žoao Feliks izjavio je da bi voleo da u katalonskom klubu igra na poziciji levog krila i dodao da je zadovoljan dočekom… »
Feliks: Želim da igram na levom krilu, spreman sam da pobeđujem sa Barselonom
Politika 12.09.2023
BARSELONA – Fudbaler Barselone i portugalski reprezentativac Žoao Feliks izjavio je danas da bi voleo da u katalonskom klubu igra na poziciji levog krila i dodao da je zadovoljan dočekom u novom klubu, prenosi katalonski Sport. Feliks je član… »
''Spreman sam da pobeđujem'' Najnovije pojačanje Barselone o izazovu u novom klubu
Večernje novosti 12.09.2023
Fudbaler Barselone i portugalski reprezentativac Žoao Feliks izjavio je danas da bi voleo da u katalonskom klubu igra na poziciji levog krila i dodao da je zadovoljan dočekom u novom klubu, prenosi katalonski Sport. FOTO:EPA Feliks je član Atletika… »
Feliks: Želim da igram na levom krilu u Barseloni
Sport klub 12.09.2023
Fudbaler Barselone i portugalski reprezentativac Žoao Feliks izjavio je da bi voleo da u katalonskom klubu igra na poziciji levog krila i dodao da je zadovoljan dočekom u novom klubu, prenosi katalonski Sport. Feliks je član Atletika, ali će igrati na… »
Vesti dana »
„Slavicu u maricu“: Studenti u Nišu ometali izlaganje ministarke Đukić Dejanović
Vreme pre 39 minutajoš 24 povezane
Uživo (video) sav javni prevoz u Beogradu besplatan od 1. Januara! Šapić: "Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih karata"
Blic pre 57 minutajoš 19 povezanih
Kinezi posle nesreće u Novom Sadu upozorili Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne
Radio 021 pre 2 satajoš 6 povezanih
(FOTO) Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih