Повезане вести
"Палицом ми је ломио ребра, тукао ме и секиром!" Потресна исповест Ане која је 4 дана била заточена у кући у Обреновцу
Мондо 12.09.2023
Жена из Земуна која је претрпела стравично насиље и која је била заточена четири дана у кући партнера у Обреновцу је описала шта јој се све догађало у "кући страве." Жена из Земуна која је претрпела стравично насиље и која је… »
Језива исповест ане коју је дечко данима мучио у кући: Пендреком ми је ломио ребра, ишчупао пола косе, одвалио ми је слезину…
Курир 12.09.2023
Ана М. (36) из Земуна, од 24. јула до 30. августа прошла је праву голготу – претрпела је стравично насиље од стране тадашњег партнера Немање Г. (41), а и даље се опоравља од свега. Насилник је прошле недеље приведен, а Ана… »
"Искомпликовало јој се стање, има температуру" Ана коју је дечко заточио и брутално тукао лоше, њена мајка скрхана: "Куповао…
Блиц 12.09.2023
- Вратила се из болнице пре три дана. Сада иде на превијање, мало се искомпликовало стање, инфицирала јој се рана. има температуру - овим речима за "Блиц" прича Анђелка (71), мајка Ане М. (36), коју је Немања Г. (41) данима… »
Закомпликовало се! Сва је у завојима, Има рез: Мајка девојке коју је партнер заробио и 4 дана је тукао открила нове детаље
Курир 12.09.2023
Жена (36) из Земуна која је тешко повређена када ју је емотивни партнер Н. Г. (41) из Барича држао четри дана заточену у кући код Обреновца, а затим је зверски претукао и мучио толико да је једва остала жива, има компликације и… »
Вести дана »
Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026, то треба да буде геополитичка одлука
РТВ пре 28 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза: Могућа јутарња магла, током дана претежно сунчано и топло
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 24 минутајош 29 повезаних