Повезане вести

Додик: Шмит је хтео да понизим Скупштину РС

Додик: Шмит је хтео да понизим Скупштину РС

Политика 12.09.2023
Процес против председника је атак на мир и Дејтонски споразум, Српска ће адекватно одговорити на монтирани процес, каже Ненад Стевандић. Од нашег сталног дописника Бањалука – Оптужница против председника РС Милорада Додика је… »
План је сада јасан: Мора се уклонити Додик да би БиХ била унитарна

План је сада јасан: Мора се уклонити Додик да би БиХ била унитарна

Спутник 12.09.2023
Очигледно је да је циљ одстранити Милорада Додика из политичког живота јер за сада само он стоји на путу унитарне Босне и Херцеговине, каже функционер СНСД Милорад Којиц́ поводом подизање оптужнице против Председника РС… »
Додик: Потврђивање оптужнице је прогон

Додик: Потврђивање оптужнице је прогон

Политика 12.09.2023
БАЊАЛУКА – Потврђивање оптужнице у Суду БиХ је прогон, изјавио је данас председник Републке Српске Милорад Додик и истакао да је његова уставна обавеза била да потпише указ о проглашењу закона који је усвојила Народна… »
"Нисам имао дилему, једва сам чекао да потпишем указ" Додик коментарисао потврђивање оптужнице против њега и Лукића

"Нисам имао дилему, једва сам чекао да потпишем указ" Додик коментарисао потврђивање оптужнице против њега и Лукића

Блиц 12.09.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик рекао је да је потврђивање оптужнице у Суду БиХ само прогон и додао да је његова уставна обавеза потписати указ о проглашењу закона који је усвојила Народна скупштина. Додик је… »
Додик: Најбоље да Шмит одустане од манифестација немоћи и заобиђе Републику Српску

Додик: Најбоље да Шмит одустане од манифестација немоћи и заобиђе Републику Српску

Политика 12.09.2023
Предник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да би најбоље било да Кристијан Шмит заобиђе Српску у најширем могућем кругу.. Додик је рекао да би Шмит требало да одустане од манифестација немоћи, поновивши да Република… »
Додик: Долазак Шмита у РС могао би изазвати насиље

Нови магазин 12.09.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да би долазак високог представника Кристијана Шмита у Републику Српску могао изазвати насиље. „Било шта да он одлучи, ми нећемо прихватити, није добродошао у… »

Н1 Инфо 12.09.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас у Бањалуци да би долазак високог представника Кристијана Шмита у Републику Српску могао изазвати насиље. „Било шта да он одлучи, ми нећемо прихватити, није добродошао у… »

Радио сто плус 12.09.2023
“Било шта да он одлучи, ми нећемо прихватити, није добродошао у РС, неће му бити дозвољено да дође у било коју институцију РС”, казао је Додик, поновивши да би долазак Шмита у РС могао довести до насиља. Упитан о какво би то… »

Вести дана »