Повезане вести

Сину је било тешко да прихвати да сам ромкиња: Злата Петровић открила и шта је рекао пријатељима на свадби са Пејом!

Сину је било тешко да прихвати да сам ромкиња: Злата Петровић открила и шта је рекао пријатељима на свадби са Пејом!

Мондо 12.09.2023
Певачица Злата Петровић открила детаље о сину из првог брака. Певачица Злата Петровић открила детаље о сину из првог брака Певачица Злата Петровић, која се први пут удала са 16 година, открила је како је њен син реаговао када… »
„Мајка ми је била Ромкиња, па је мој син говорио пријатељима да је кума из Грчке“

„Мајка ми је била Ромкиња, па је мој син говорио пријатељима да је кума из Грчке“

Нова 12.09.2023
Злата Петровић иза себе има три брака, а први је склопила невољно са само 16 година. Певачица Злата Петровић увек је важила за личност без длаке на језику, те је отворено говорила и о тешким тренуцима из свог живота. Одрасла је… »
"Сину је требало да прихвати своје ромско порекло": Злата Петровић отворила душу: "За бабу је рекао да је кума из Грчке"

"Сину је требало да прихвати своје ромско порекло": Злата Петровић отворила душу: "За бабу је рекао да је кума из Грчке"

Блиц 12.09.2023
Певачица Злата Петровић увек отворено прича о појединостима из свог приватног живота. Тако је у једном интервјуу рекла да јој је мајка имала проблема са коцком, а поменула је синове Микија и Јована. - Кажу да се најинтелигентнији… »

Вести дана »