Povezane vesti
Sinu je bilo teško da prihvati da sam romkinja: Zlata Petrović otkrila i šta je rekao prijateljima na svadbi sa Pejom!
Mondo 12.09.2023
Pevačica Zlata Petrović otkrila detalje o sinu iz prvog braka. Pevačica Zlata Petrović otkrila detalje o sinu iz prvog braka Pevačica Zlata Petrović, koja se prvi put udala sa 16 godina, otkrila je kako je njen sin reagovao kada je otkrio da imaju… »
„Majka mi je bila Romkinja, pa je moj sin govorio prijateljima da je kuma iz Grčke“
Nova 12.09.2023
Zlata Petrović iza sebe ima tri braka, a prvi je sklopila nevoljno sa samo 16 godina. Pevačica Zlata Petrović uvek je važila za ličnost bez dlake na jeziku, te je otvoreno govorila i o teškim trenucima iz svog života. Odrasla je u siromašnoj… »
"Mom sinu je dugo trebalo da prihvati da sam romkinja" Zlata Petrović o svom poreklu: Za baku je govorio da mu je kuma iz…
Kurir 12.09.2023
Zlata Petrović spada u onu grupu estradnih ličnosti koja ništa ne krije o svom životu. Ona otvoreno priča o svojoj porodici, ljubavima, brakovima, vezama sa oženjenima, ali i o svom teškom detinjstvu. Jednom prilikom je priznala da se sa 16 godina… »
"Sinu je trebalo da prihvati svoje romsko poreklo": Zlata Petrović otvorila dušu: "Za babu je rekao da je kuma iz Grčke"
Blic 12.09.2023
Pevačica Zlata Petrović uvek otvoreno priča o pojedinostima iz svog privatnog života. Tako je u jednom intervjuu rekla da joj je majka imala problema sa kockom, a pomenula je sinove Mikija i Jovana. - Kažu da se najinteligentniji ljudi obično odaju… »
Vesti dana »
Uhapšen taksista koji je udario pešaka nakon protesta na Slaviji: Oglasilo se vjt
Telegraf pre 24 satajoš 73 povezane
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 5 satijoš 2 povezane
Svetla i petnaest minuta tišine na velikom studentskom protestu u Beogradu
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane