Povezane vesti
Ispovest srpkinje koja 20 godina radi na kruzerima: Počela je sa 18, od zarade je za godinu i po dana otplatila stan, a od…
Blic 12.09.2023
-Sa 18 godina sam počela rad na kruzeru i to kao frizer, a onda sam postala spa-menadžer treningom u Majamiju i nakon toga sam ostala deset godina na brodu. Zahvaljujući zaradi sam tada za 18 meseci uspela da otplatim stan, a plate se inače kreću od 800… »
"Otvorila sam kovertu i videla keš bakšiš 3.000$" Dana radi na brodu i mlati pare, otišla sa 18, a ovolika joj je plata
Mondo 12.09.2023
Dana je na brodu je prvo radila kao frizer, a u sklopu toga i brijanje, nadogradnja trepavica i dodatni tretmani koje učie na obuci u Londonu i sertifikuju osoblje za to. Dana je na brodu je prvo radila kao frizer, a u sklopu toga i brijanje, nadogradnja… »
Vesti dana »
Amerika produžila NIS-u licencu do 17. aprila, Rafinerija nastavlja sa radom
Sputnik pre 57 minutajoš 30 povezanih
HLADNO JUTRO, SUNCE PRE PODNE, A ONDA NAOBLAČENJE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas u Srbiji
Glas juga pre 47 minutajoš 25 povezanih
uživo Nastavljaju se sukobi na Bliskom istoku: Novi udari na Teheran, Tramp traži još 200 milijardi dolara za rat protiv Irana
NIN pre 17 minutajoš 19 povezanih
Haos, cena nafte bi mogla da poraste na 180 dolara! Dramatično upozorenje iz Saudijske Arabije, evo i kada bi to moglo da se desi
Kurir pre 12 minutajoš 11 povezanih