Повезане вести
"Сада ми је јасно да је тада планирао моје убиство!" Језво сведочење Нишлијке коју је муж покушао да убије пред дететом
Мондо 12.09.2023
Нишлија је данас признао да је покушао да убије жену али се бранио да је вече пре злочина попио пуну шаку лексилијума и два пива те да због тога није био сасвим при себи. Нишлија је данас признао да је покушао да убије жену али… »
"Није могао да се помири са разводом": Нишлија покушао да удави бившу супругу пред дететом, ево како се бранио пред судом
Блиц 12.09.2023
Далибор Стевановић (36) из Ниша, који је оптужен да је 12. новембра прошле године, покушао да удави супругу Сандру Танић у улазу зграде стежући јој врат пластичним везицама, бранио се на данашњем почетку суђења да од развода… »
Нишлијка коју је бивши муж умало удавио сведочила на суду: Планирао је да ме убије, није могао да поднесе развод
Нова 12.09.2023
"Мени и мојој породици слао је поруке 24 сата дневно, говорио је да ће нешто учинити себи а затим је претио мени, мом брату и родитељима. Два пута је прекршио забрану приласка, слао је поруке мом брату наводећи да ће отићи у… »
"Није могао да поднесе развод, па је хтео да ме убије": Нишлијка коју је муж давио пластичном везицом
Телеграф 12.09.2023
"Изгубио сам самоконтролу када сам у стану бивше супруге видео непознатог мушкарца" - Мени и мојој породици слао је поруке 24 сата дневно, говорио је да ће нешто учинити себи а затим је претио мени, мом брату и родитељима. Два… »
Вести дана »
Уживо: Ове локације немају другу пумпу осим НИС-ове, министарка најавила план
Блиц пре 13 минутајош 47 повезаних
Снажан земљотрес код обале Јапана, издато упозорење на цунами
Вести онлине пре 3 сатајош 25 повезаних
Стармер, Макрон и Мерц разговарали са Зеленским о коришц́ењу замрзнуте руске имовине
Спутник пре 13 минутајош 82 повезане