Povezane vesti

"Sada mi je jasno da je tada planirao moje ubistvo!" Jezvo svedočenje Nišlijke koju je muž pokušao da ubije pred detetom

"Sada mi je jasno da je tada planirao moje ubistvo!" Jezvo svedočenje Nišlijke koju je muž pokušao da ubije pred detetom

Mondo 12.09.2023
Nišlija je danas priznao da je pokušao da ubije ženu ali se branio da je veče pre zločina popio punu šaku leksilijuma i dva piva te da zbog toga nije bio sasvim pri sebi. Nišlija je danas priznao da je pokušao da ubije ženu ali se branio da je… »
"Nije mogao da se pomiri sa razvodom": Nišlija pokušao da udavi bivšu suprugu pred detetom, evo kako se branio pred sudom

"Nije mogao da se pomiri sa razvodom": Nišlija pokušao da udavi bivšu suprugu pred detetom, evo kako se branio pred sudom

Blic 12.09.2023
Dalibor Stevanović (36) iz Niša, koji je optužen da je 12. novembra prošle godine, pokušao da udavi suprugu Sandru Tanić u ulazu zgrade stežući joj vrat plastičnim vezicama, branio se na današnjem početku suđenja da od razvoda nije bio isti… »
Nišlijka koju je bivši muž umalo udavio svedočila na sudu: Planirao je da me ubije, nije mogao da podnese razvod

Nišlijka koju je bivši muž umalo udavio svedočila na sudu: Planirao je da me ubije, nije mogao da podnese razvod

Nova 12.09.2023
"Meni i mojoj porodici slao je poruke 24 sata dnevno, govorio je da će nešto učiniti sebi a zatim je pretio meni, mom bratu i roditeljima. Dva puta je prekršio zabranu prilaska, slao je poruke mom bratu navodeći da će otići u zatvor te da brine za… »
"Nije mogao da podnese razvod, pa je hteo da me ubije": Nišlijka koju je muž davio plastičnom vezicom

"Nije mogao da podnese razvod, pa je hteo da me ubije": Nišlijka koju je muž davio plastičnom vezicom

Telegraf 12.09.2023
"Izgubio sam samokontrolu kada sam u stanu bivše supruge video nepoznatog muškarca" - Meni i mojoj porodici slao je poruke 24 sata dnevno, govorio je da će nešto učiniti sebi a zatim je pretio meni, mom bratu i roditeljima. Dva puta je prekršio… »

Vesti dana »