Повезане вести
Исповест оца дечака који је нестао у Дунаву код Апатина: Чекамо ДНК анализу, па да га сахранимо
Нова 12.09.2023
Породица дечака који је нестао у Дунаву код Аапатина пре три и по месеца још чека резултате ДНК тела које је пронађено у реци код Даља у Хрватској. Три и по месеца је од нестанка двојице малишана Патрика Б. (10) и Антонија М… »
Да ми је да сахранимо дете и однесемо цвеће на гроб! Страшна исповест оца несталог дечака из Апатина: Знам да је то његово…
Курир 12.09.2023
Три и по месеца прошло је од нестанка двојице малишана П.Б. (10) и А.М. (9) који су последњи пут виђени живи на обали Дунава у Апатину, код Кајак клуба, након чега им се изгубио сваки траг. Тело П.Б. је пронађено, док је… »
"Да ми је да га сахранимо како треба, да знамо где му је гроб": Породица дечака још чека резултате ДНК анализе
Телеграф 12.09.2023
Три и по месеца траје и агонија породице Мишковић, која још увек чека резултате ДНК анализе да би се потврдило да ли је утопљеник нађен код Даља у Хрватској, 7. јуна, њихов Антонијо. Три и по месеца је од нестанка двојице… »
Вести дана »
Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Мој Нови Сад пре 34 минутајош 22 повезане
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара?! Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Решетка пре 1 сатјош 10 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 3 сатајош 3 повезане
НБС: Девизно тржиште потпуно стабилно, несташица евра и других валута не постоји
Н1 Инфо пре 34 минутајош 24 повезане