Povezane vesti
Ispovest oca dečaka koji je nestao u Dunavu kod Apatina: Čekamo DNK analizu, pa da ga sahranimo
Nova 12.09.2023
Porodica dečaka koji je nestao u Dunavu kod Aapatina pre tri i po meseca još čeka rezultate DNK tela koje je pronađeno u reci kod Dalja u Hrvatskoj. Tri i po meseca je od nestanka dvojice mališana Patrika B. (10) i Antonija M. (9) koji su zadnji put… »
Da mi je da sahranimo dete i odnesemo cveće na grob! Strašna ispovest oca nestalog dečaka iz Apatina: Znam da je to njegovo…
Kurir 12.09.2023
Tri i po meseca prošlo je od nestanka dvojice mališana P.B. (10) i A.M. (9) koji su poslednji put viđeni živi na obali Dunava u Apatinu, kod Kajak kluba, nakon čega im se izgubio svaki trag. Telo P.B. je pronađeno, dok je porodica A.M. i dalje u agoniji… »
"Da mi je da ga sahranimo kako treba, da znamo gde mu je grob": Porodica dečaka još čeka rezultate DNK analize
Telegraf 12.09.2023
Tri i po meseca traje i agonija porodice Mišković, koja još uvek čeka rezultate DNK analize da bi se potvrdilo da li je utopljenik nađen kod Dalja u Hrvatskoj, 7. juna, njihov Antonijo. Tri i po meseca je od nestanka dvojice mališana Patrika B. (10) i… »
Vesti dana »
Pukao zaštitni balon na deponiji kod Užica: Izlile se neprečišćene vode u Turski potok, kvar saniran
Newsmax Balkans pre 53 minutajoš 16 povezanih
Temperatura ide u minus, vetar će imati olujne udare do ovog dana: Otkrivamo preti li Srbiji novi ledeni talas
Telegraf pre 38 minutajoš 19 povezanih
Bela kuća imenovala članove Odbora koji treba da nadzire upravljanje Gazom
N1 Info pre 33 minutajoš 12 povezanih