Povezane vesti
"Samo želim da donesem telo sina i sahranim ga": Porodica dečaka nestalog u Dunavu kod Apatina još čeka DNK rezultate: Tri…
Blic 12.09.2023
Tri i po meseca je od nestanka dvojice mališana Patrika B. (10) i Antonija M. (9) koji su zadnji put viđeni živi na obali Dunava u Apatinu, kod Kajak kluba, nakon čega im se izgubio svaki trag. Tri i po meseca traje i agonija porodice Mišković, koja… »
Ispovest oca dečaka koji je nestao u Dunavu kod Apatina: Čekamo DNK analizu, pa da ga sahranimo
Nova 12.09.2023
Porodica dečaka koji je nestao u Dunavu kod Aapatina pre tri i po meseca još čeka rezultate DNK tela koje je pronađeno u reci kod Dalja u Hrvatskoj. Tri i po meseca je od nestanka dvojice mališana Patrika B. (10) i Antonija M. (9) koji su zadnji put… »
Da mi je da sahranimo dete i odnesemo cveće na grob! Strašna ispovest oca nestalog dečaka iz Apatina: Znam da je to njegovo…
Kurir 12.09.2023
Tri i po meseca prošlo je od nestanka dvojice mališana P.B. (10) i A.M. (9) koji su poslednji put viđeni živi na obali Dunava u Apatinu, kod Kajak kluba, nakon čega im se izgubio svaki trag. Telo P.B. je pronađeno, dok je porodica A.M. i dalje u… »
"Da mi je da ga sahranimo kako treba, da znamo gde mu je grob": Porodica dečaka još čeka rezultate DNK analize
Telegraf 12.09.2023
Tri i po meseca traje i agonija porodice Mišković, koja još uvek čeka rezultate DNK analize da bi se potvrdilo da li je utopljenik nađen kod Dalja u Hrvatskoj, 7. juna, njihov Antonijo. Tri i po meseca je od nestanka dvojice mališana Patrika B. (10)… »
Vesti dana »
„Ovo je dokaz da je Vučić slagao. Snimak na kom Zobenica traži da naprednjaci vređaju građane je pravi“ VIDEO
Nova pre 1 satjoš 102 povezane
Završena obnova Notr dama: Parižani će uskoro moći da po prvi put uđu u katedralu nakon razornog požara od pre 5 godina
Kurir pre 25 minutajoš 20 povezanih
STRANI TURISTI OBOŽAVAJU OVE DVE SRPSKE PLANINE: Broj gostiju veći za trećinu, najviše Rusa
Kurir pre 2 satajoš 19 povezanih