Повезане вести

Председник Вучић примио сребрне кошаркаше: У Паризу да покажемо ко је најјачи на свету! Посебна захвалност Бориши Симанићу…

Председник Вучић примио сребрне кошаркаше: У Паризу да покажемо ко је најјачи на свету! Посебна захвалност Бориши Симанићу…

Курир 12.09.2023
Председник Србије Александар Вучић примио је у Председништву кошаркашке репрезентативце и чланове стручног штаба, који су на недавно завршеном Светском првенству освојили сребро. Председник Вучић је честитао "орловима" и поново… »
Злато из Париза вреди 200.000 евра! Србија части најбоље са Олимпијских игара: "Нећемо сребро!"

Злато из Париза вреди 200.000 евра! Србија части најбоље са Олимпијских игара: "Нећемо сребро!"

Мондо 12.09.2023
Српски спортисти имаће додатан мотив на Олимпијским играма у Паризу. Српски спортисти имаће додатан мотив на Олимпијским играма у Паризу. Пре него што је почео дочек српских кошаркаша након освојеног сребра на Мундобаскету… »
Вучић дочекао сребрне кошаркаше: За злато у Паризу од државе ће добити по 200.000 евра

Вучић дочекао сребрне кошаркаше: За злато у Паризу од државе ће добити по 200.000 евра

Радио 021 12.09.2023
Председник Србије Александар Вучић примио је вечерас у Београду кошаркашку репрезентацију Србије, која је на Светском првенству у Манили освојила сребрну медаљу. Поручио је да Србија сада са Олимпијских игара у Паризу очекује… »
Дочек сребрних кошаркаша, бескеташа и Новака Ђоковића испред Градске скупштине пун емоција

Дочек сребрних кошаркаша, бескеташа и Новака Ђоковића испред Градске скупштине пун емоција

Нови магазин 12.09.2023
Кошаркашка репрезентација Србије је освојила сребрну медаљу на недавно завршеном Светском првенству, а синоћ су након скоро 14 сати директног лета слетели на аеродром „Никола Тесла“. Овим успехом су извадили визу за Олимпијске… »
ВИДЕО: Више хиљада грађана на дочеку шампиона, овације за кошаркаше и баскеташе, Ђоковић у сузама

ВИДЕО: Више хиљада грађана на дочеку шампиона, овације за кошаркаше и баскеташе, Ђоковић у сузама

Радио 021 12.09.2023
Више хиљада људи дочекало је вечерас у Београду кошаркашку репрезентацију Србије, која је на Светском првенству у Манили освојила сребрну медаљу. Уз сребрне кошаркаше, на балкону Скупштине града Београда појавио се и најбољи… »
Вучић дочекао сребрне кошаркаше: Очекујемо злато у Паризу

Вучић дочекао сребрне кошаркаше: Очекујемо злато у Паризу

Инсајдер 12.09.2023
Председник Србије Александар Вучић примио је вечерас у Београду кошаркашку репрезентацију Србију, која је на Светском првенству у Манили освојила сребрну медаљу, и поручио да Србија сада са Олимпијских игара у Паризу очекује… »
Колико новца је Вучић обећао кошаркашима за злато из Париза (ВИДЕО)

Колико новца је Вучић обећао кошаркашима за злато из Париза (ВИДЕО)

Н1 Инфо 12.09.2023
"Ови момци су ујединили целу земљу, и Звезду и Партизан, све навијаче и све грађане и постигли успех у тренутку кад је мало ко у њих веровао, а ја сам знао да имају шампионско срце и да ће вратити својој земљи више него што им… »
ФОТО Вучић примио кошаркаше: Веровао сам у њих, знао сам да имају шампионско срце и енергију

ФОТО Вучић примио кошаркаше: Веровао сам у њих, знао сам да имају шампионско срце и енергију

Нова 12.09.2023
Председник Србије Александар Вучић приредио је вечерас пријем за кошаркашку репрезентацију Србије, која је на Светском шампионату освојила сребрну медаљу. На пријему су били сви играчи, укључујучи и Боришу Симанића, затим… »
Капитен Богдановић поклонио лопту председнику Вучићу: Само ми знамо кроз шта смо прошли, била ми је част (видео)

Капитен Богдановић поклонио лопту председнику Вучићу: Само ми знамо кроз шта смо прошли, била ми је част (видео)

Курир 12.09.2023
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић захвалио се председнику Александру Вучићу на пријему у Председништву, али и свим навијачима. 01:00 Пријем кошаркаша у председништву Србије "Хвала председнику и људима… »
Селектор Пешић поносан на играче: Цео тим је покидао у Манили! Већи мотив од овога нам не треба (видео)

Селектор Пешић поносан на играче: Цео тим је покидао у Манили! Већи мотив од овога нам не треба (видео)

Курир 12.09.2023
Селектрор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић захвалио се председнику Александру Вучићу на пријему и додао да је у Манили цео тим "покидао, како би стигао до тога где је сада. Пешић је поновио да је поносан на своје… »

Вести дана »