Повезане вести
Председник Вучић примио сребрне кошаркаше: У Паризу да покажемо ко је најјачи на свету! Посебна захвалност Бориши Симанићу…
Курир 12.09.2023
Председник Србије Александар Вучић примио је у Председништву кошаркашке репрезентативце и чланове стручног штаба, који су на недавно завршеном Светском првенству освојили сребро. Председник Вучић је честитао "орловима" и поново… »
Злато из Париза вреди 200.000 евра! Србија части најбоље са Олимпијских игара: "Нећемо сребро!"
Мондо 12.09.2023
Српски спортисти имаће додатан мотив на Олимпијским играма у Паризу. Српски спортисти имаће додатан мотив на Олимпијским играма у Паризу. Пре него што је почео дочек српских кошаркаша након освојеног сребра на Мундобаскету… »
Вучић дочекао сребрне кошаркаше: За злато у Паризу од државе ће добити по 200.000 евра
Радио 021 12.09.2023
Председник Србије Александар Вучић примио је вечерас у Београду кошаркашку репрезентацију Србије, која је на Светском првенству у Манили освојила сребрну медаљу. Поручио је да Србија сада са Олимпијских игара у Паризу очекује… »
Дочек сребрних кошаркаша, бескеташа и Новака Ђоковића испред Градске скупштине пун емоција
Нови магазин 12.09.2023
Кошаркашка репрезентација Србије је освојила сребрну медаљу на недавно завршеном Светском првенству, а синоћ су након скоро 14 сати директног лета слетели на аеродром „Никола Тесла“. Овим успехом су извадили визу за Олимпијске… »
ВИДЕО: Више хиљада грађана на дочеку шампиона, овације за кошаркаше и баскеташе, Ђоковић у сузама
Радио 021 12.09.2023
Више хиљада људи дочекало је вечерас у Београду кошаркашку репрезентацију Србије, која је на Светском првенству у Манили освојила сребрну медаљу. Уз сребрне кошаркаше, на балкону Скупштине града Београда појавио се и најбољи… »
Вучић дочекао сребрне кошаркаше: Очекујемо злато у Паризу
Инсајдер 12.09.2023
Председник Србије Александар Вучић примио је вечерас у Београду кошаркашку репрезентацију Србију, која је на Светском првенству у Манили освојила сребрну медаљу, и поручио да Србија сада са Олимпијских игара у Паризу очекује… »
Колико новца је Вучић обећао кошаркашима за злато из Париза (ВИДЕО)
Н1 Инфо 12.09.2023
"Ови момци су ујединили целу земљу, и Звезду и Партизан, све навијаче и све грађане и постигли успех у тренутку кад је мало ко у њих веровао, а ја сам знао да имају шампионско срце и да ће вратити својој земљи више него што им… »
ФОТО Вучић примио кошаркаше: Веровао сам у њих, знао сам да имају шампионско срце и енергију
Нова 12.09.2023
Председник Србије Александар Вучић приредио је вечерас пријем за кошаркашку репрезентацију Србије, која је на Светском шампионату освојила сребрну медаљу. На пријему су били сви играчи, укључујучи и Боришу Симанића, затим… »
Капитен Богдановић поклонио лопту председнику Вучићу: Само ми знамо кроз шта смо прошли, била ми је част (видео)
Курир 12.09.2023
Капитен кошаркашке репрезентације Србије Богдан Богдановић захвалио се председнику Александру Вучићу на пријему у Председништву, али и свим навијачима. 01:00 Пријем кошаркаша у председништву Србије "Хвала председнику и људима… »
Селектор Пешић поносан на играче: Цео тим је покидао у Манили! Већи мотив од овога нам не треба (видео)
Курир 12.09.2023
Селектрор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић захвалио се председнику Александру Вучићу на пријему и додао да је у Манили цео тим "покидао, како би стигао до тога где је сада. Пешић је поновио да је поносан на своје… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У 51 месту у Србији нема алтернативе НИС-овим бензинским станицама
Време пре 3 сатајош 44 повезане
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 4 сатијош 29 повезаних
Четворострани самит у Лондону: Лидери ЕУ дорађују амерички мировни план за Украјину
Сербиан Невс Медиа пре 15 минутајош 72 повезане
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 5 сатијош 43 повезане