Povezane vesti
Predsednik Vučić potvrdio: Za zlato na Olimpijskim igrama u Parizu svakom igraču nagrada 200.000 evra (video)
Kurir 12.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u Predsedništvu naše košarkaške reprezentativce posle osvajanja srebra na Svetskom prvenstvu. Selektor Pešić je u obraćanju tokom prijema istakao da igračima, osim što igraju za Srbiju igraju i za… »
Predsednik Vučić primio srebrne košarkaše: U Parizu da pokažemo ko je najjači na svetu! Posebna zahvalnost Boriši…
Kurir 12.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u Predsedništvu košarkaške reprezentativce i članove stručnog štaba, koji su na nedavno završenom Svetskom prvenstvu osvojili srebro. Predsednik Vučić je čestitao "orlovima" i ponovo im poželeo… »
Vučić dočekao srebrne košarkaše: Za zlato u Parizu od države će dobiti po 200.000 evra
Radio 021 12.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je večeras u Beogradu košarkašku reprezentaciju Srbije, koja je na Svetskom prvenstvu u Manili osvojila srebrnu medalju. Poručio je da Srbija sada sa Olimpijskih igara u Parizu očekuje zlato. "Ja sam… »
Zlato iz Pariza vredi 200.000 evra! Srbija časti najbolje sa Olimpijskih igara: "Nećemo srebro!"
Mondo 12.09.2023
Srpski sportisti imaće dodatan motiv na Olimpijskim igrama u Parizu. Srpski sportisti imaće dodatan motiv na Olimpijskim igrama u Parizu. Pre nego što je počeo doček srpskih košarkaša nakon osvojenog srebra na Mundobasketu, reprezentativci su… »
Doček srebrnih košarkaša, besketaša i Novaka Đokovića ispred Gradske skupštine pun emocija
Novi magazin 12.09.2023
Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila srebrnu medalju na nedavno završenom Svetskom prvenstvu, a sinoć su nakon skoro 14 sati direktnog leta sleteli na aerodrom „Nikola Tesla“. Ovim uspehom su izvadili vizu za Olimpijske igre u Parizu… »
Vučić dočekao srebrne košarkaše: Očekujemo zlato u Parizu
Insajder 12.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je večeras u Beogradu košarkašku reprezentaciju Srbiju, koja je na Svetskom prvenstvu u Manili osvojila srebrnu medalju, i poručio da Srbija sada sa Olimpijskih igara u Parizu očekuje zlato. "Ja sam verovao… »
VIDEO: Više hiljada građana na dočeku šampiona, ovacije za košarkaše i basketaše, Đoković u suzama
Radio 021 12.09.2023
Više hiljada ljudi dočekalo je večeras u Beogradu košarkašku reprezentaciju Srbije, koja je na Svetskom prvenstvu u Manili osvojila srebrnu medalju. Uz srebrne košarkaše, na balkonu Skupštine grada Beograda pojavio se i najbolji teniser sveta… »
Koliko novca je Vučić obećao košarkašima za zlato iz Pariza (VIDEO)
N1 Info 12.09.2023
"Ovi momci su ujedinili celu zemlju, i Zvezdu i Partizan, sve navijače i sve građane i postigli uspeh u trenutku kad je malo ko u njih verovao, a ja sam znao da imaju šampionsko srce i da će vratiti svojoj zemlji više nego što im je ona dala"… »
FOTO Vučić primio košarkaše: Verovao sam u njih, znao sam da imaju šampionsko srce i energiju
Nova 12.09.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je večeras prijem za košarkašku reprezentaciju Srbije, koja je na Svetskom šampionatu osvojila srebrnu medalju. Na prijemu su bili svi igrači, uključujuči i Borišu Simanića, zatim stručni štab na… »
Selektor Pešić ponosan na igrače: Ceo tim je pokidao u Manili! Veći motiv od ovoga nam ne treba (video)
Kurir 12.09.2023
Selektror košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić zahvalio se predsedniku Aleksandru Vučiću na prijemu i dodao da je u Manili ceo tim "pokidao, kako bi stigao do toga gde je sada. Pešić je ponovio da je ponosan na svoje igrače. 01:00… »
Kapiten Bogdanović poklonio loptu predsedniku Vučiću: Samo mi znamo kroz šta smo prošli, bila mi je čast (video)
Kurir 12.09.2023
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović zahvalio se predsedniku Aleksandru Vučiću na prijemu u Predsedništvu, ali i svim navijačima. 01:00 Prijem košarkaša u predsedništvu Srbije "Hvala predsedniku i ljudima što su nas… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Imao pištolj sa 7 metaka: Policija u Kragujevcu uhapsila muškarca (40)
Kurir pre 16 minutajoš 1 povezana