Повезане вести
Херој Бориша Симанић: Из дана у дан сам све боље, почео сам да ходам и да једем, пет дана нисам знао за себе
Дневник 13.09.2023
БЕОГРАД: Српски кошаркашки репрезентативац Бориша Симанић изјавио је да је саиграче бодрио порукама на Светском првенству у Манили и додао да се из дана у дан осећа све боље, преноси РТС. Симанић је повређен 30. августа током… »
Симанић: Осећам се боље, могућ је повратак кошарци
Радио сто плус 13.09.2023
“Одлично сам стварно. У почетку је било баш незгодно. Из дана у дан је све боље. Почео сам и да ходам и да једем, тако да се надам убрзаном опоравку”, рекао је Симанић за Први програм Радио Београда, после пријема у… »
Чачак на ногама, стиже Алекса, заказан дочек!
Спортске.нет 13.09.2023
На Градском тргу у Чачку сутра у 13 часова биће организован свечани дочек за кошаркаше из тог града који су били део кошаркашке репрезентације Србије на Светском првенству у Манили, која је освојила сребрну медаљу. Чачани ће… »
Чачак сутра организује свечани дочек за Аврамовића, Мариновића и Сретеновића
Спортски журнал 13.09.2023
Марко Мариновић је члан стручног штаба селекције Србије, док је Феђа Сретеновић кондициони тренер. У Чачку ће сутра у 13 часова на Градском тргу бити организован свечани дочек за Чачане Алексу Аврамовића, Марка Мариновића и Феђу… »
Прве Боришине речи после Мундобаскета: „Пет дана нисам знао за себе – сада сам одлично“
Политика 13.09.2023
Дуго ће се препричавати дочек за баскеташе, кошаркаше и Новака Ђоковића у Београду, али увек ће се сви посебно сећати тренутка када је на балкон Скупштине града Београда изашао херој Бориша Симанић. Повређени репрезентативац… »
Пет дана нисам знао за себе, чим сам се докопао телефона послао сам поруку саиграчима: Бориша Симанић о данима у болници
Еуроневс 13.09.2023
Српски кошаркашки репрезентативац Бориша Симанић изјавио је да је саиграче бодрио порукама на Светском првенству у Манили и додао да се из дана у дан осећа све боље, преноси Тањуг Симанић је повређен 30. августа током утакмице… »
Бориша Симанић: Пет дана нисам знао за себе, сад се осећам се боље, могуће да ћу се вратити кошарци (ВИДЕО)
Данас 13.09.2023
Српски кошаркашки репрезентативац Бориша Симанић рекао је да је могуће да се поново врати на терен и истакао да се из дана у дан осећа све боље, откако му је одстрањен бубрег после повреде на Светском првенству у Манили. –… »
Могуће је да опет заиграм кошарку! Прва изјава Борише Симанића после животне драме: 5 дана нисам знао за себе!
Мондо 13.09.2023
Српски репрезентативац Бориша Симанић говорио је први пут о животној драми на Светском првенству у Манили. Српски репрезентативац Бориша Симанић говорио је први пут о животној драми на Светском првенству у Манили. Српски кошаркаш… »
"Три месеца не смем ништа да радим" Потресна исповест Борише Симанића! Открио шта се дешавало у Манили: 5 дана нисам знао за…
Курир 13.09.2023
Репрезентативац Србије Бориша Симанић открио је кроз шта је све прошао на Филипинима. Сјајан успех наших кошаркаша на Мундобаскету остао је у сенци тешке повреде Борише Симанића који је због ударца који је задобио на мечу против… »
Потресна исповест борише симанића: Пет дана нисам знао за себе
Вечерње новости 13.09.2023
Српски кошаркашки репрезентативац Бориша Симанић био је један од учесника Светског првенства у Манили. Нажалост, само до утакмице са Јужним Суданом када је задобио кобан ударац по његово здравље, због чега је изгубио бубрег… »
Симанић: Осећам се боље, могућ је повратак кошарци
Спорт клуб 13.09.2023
Српски кошаркашки репрезентативац Бориша Симанић рекао је да је могуће да се поново врати на терен, али да за сада не зна много и истакао да се из дана у дан осећа све боље, откако му је одстрањен бубрег после повреде на… »
"Имали смо борбу са временом" Доктор репрезентације открио стравичне детаље животне драме Борише Симанића
Курир 13.09.2023
Доктор репрезентације Драган Радовановић отрко је шта се све догађало са Боришом Симанићем у Манили. Кошаркашки реперезентативац Србије Бориша Симанић (25) остао је без бубрега на Мундобаскету у Манили, пошто је на утакмици… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 9 минутајош 25 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији седмично на Порталу отворених података - Од данас ови подаци јавно доступни
Екапија пре 1 сатјош 21 повезана
Вучић чека секундарне санкције за банке: Руси имају још 37 дана да реше ситуацију са НИС
Нова пре 14 минутајош 14 повезаних