Повезане вести

Чим је видео младића на огради, истрчао је из кола! Мушкарац стајао на мосту, хтео да скочи, а онда се појавио Никола!

Чим је видео младића на огради, истрчао је из кола! Мушкарац стајао на мосту, хтео да скочи, а онда се појавио Никола!

Мондо 13.09.2023
Никола Новичић, возач Хитне помоћи у Крагујевцу, спречио је у уторак једног младића да изврши самоубиство. Никола Новичић, возач Хитне помоћи у Крагујевцу, спречио је у уторак једног младића да изврши самоубиство. Никола Новичић… »
Возач Хитне помоћи из Крагујевца спречио младића да скочи са моста: "Дозивао сам га, није обраћао пажњу"

Возач Хитне помоћи из Крагујевца спречио младића да скочи са моста: "Дозивао сам га, није обраћао пажњу"

Телеграф 13.09.2023
Уз Николу је била и његова колегиница, докторка Александра Аврамовић. Возач Хитне помоћи Никола Новичић спречио је синоћ младића да изврши самоубиство скоком са моста код хале Језеро. Никола за ИнфоКГ каже да кад је видео… »
"Високо 20 метара, а испод камење": Никола из Хитне помоћи спасио младића са моста: "Покушао сам да га обуздам, кроз главу ми…

"Високо 20 метара, а испод камење": Никола из Хитне помоћи спасио младића са моста: "Покушао сам да га обуздам, кроз главу ми…

Блиц 13.09.2023
- Нисам могао да останем хладан, мирно сам му пришао, а онда сам га повукао са ограде - овим речима за "Блиц" прича Никола Новичић, возач Хитне помоћи у Крагујевцу, који је ван радног времена спасио младића (22) који је, како се… »
Никола, царе! Исповест возача Хитне помоћи који је спречио младића да се баци с моста: „После ове моје реченице, све је било…

Никола, царе! Исповест возача Хитне помоћи који је спречио младића да се баци с моста: „После ове моје реченице, све је било…

Нова 13.09.2023
“Гризла би ме савест да сам прошао и сутра читао у новинама да је дечко од 22 године погинуо у паду с моста”, прича за Нова.рс возач крагујевачке Хитне помоћи, Никола Новичић, који је јуче на повратку с посла приметио младића… »
Херојски чин радника хитне помоћи из Крагујевца: Никола видео страшну сцену на мосту, одмах долетео да помогне

Херојски чин радника хитне помоћи из Крагујевца: Никола видео страшну сцену на мосту, одмах долетео да помогне

Курир 13.09.2023
Радник Хитне помоћи Никола Новичић синоћ је у Крагујевцу за длаку спасио живот човека који се спремао за скок са старог каменог моста. Ово је видео возач крагујевачке хитне помоћи Никола који је извршио херојски чин у ком је било… »
Драма у Крагујевцу: Човек стајао на ивици моста и спремао се да скочи, а онда се појавио Никола, возач Хитне

Драма у Крагујевцу: Човек стајао на ивици моста и спремао се да скочи, а онда се појавио Никола, возач Хитне

Телеграф 13.09.2023
Према информацијама које је добио крагујевачки портал уцентар.рс херој који је спасио суграђанина је возач Хитне помоћи, Никола Новичић. На старом каменом мосту у Крагујевцу догодила се права драма када је један човек покушао да… »

Вести дана »