Povezane vesti

Klop neće, Magat se sam nudi - "Potreban sam Nemačkoj"

Klop neće, Magat se sam nudi - "Potreban sam Nemačkoj"

Sportske.net 13.09.2023
Nemački trener Feliks Magat izjavio je da bi voleo da sedne na klupu nacionalnog tima svoje zemlje. Iskusni stručnjak (70) smatra da bi bio pravo rešenje nakon otkaza Hansiju Fliku. "Mi bi pod hitno trebali da pronađemo nekoga ko će ponovo da okupi… »
Hoće li Klop postati selektor Nemačke?

Hoće li Klop postati selektor Nemačke?

Sportske.net 13.09.2023
Menadžer Liverpula Jirgen Klop neće preuzeti fudbalsku reprezentaciju Nemačke, potvrdio je njegov menadžer, preneli su danas nemački mediji. Klop je bio jedan od mogućih kandidata da zameni Hansija Flika na klupi reprezentacije Nemačke. Flik je… »
Nagelsman favorit za Flikovog naslednika

Nagelsman favorit za Flikovog naslednika

Sportski žurnal 13.09.2023
Nekadašnji trener Bajerna bi prihvatio funkciju ukoliko bi dobijao istu platu kao u redovima Bavaraca. Nemačke trenutno nema selektora, ima vršioca dužnosti Rudija Felera, aktuelnog direktora reprezentacije, ali „kuća fudbala“ će uskoro plaćati… »
Jirgen Klop ne želi da preuzme reprezentaciju Nemačke

Nemački mediji navode da su kandidati za selektora Pancera Julijan Nagelsman i Feliks Magat. Jirgen Klop ne želi da bude novi selektor fudbalske reprezentacije Nemačke, pošto ima dugoročni ugovor sa Liverpulom, izjavio je danas agent engleskog kluba… »
Klop neće preuzeti reprezentaciju Nemačke

Klop neće preuzeti reprezentaciju Nemačke

Novi magazin 13.09.2023
Trener Liverpula Jirgen Klop neće preuzeti fudbalsku reprezentaciju Nemačke, potvrdio je njegov menadžer, preneli su danas nemački mediji. Klop je bio jedan od mogućih kandidata da zameni Hansija Flika na klupi reprezentacije Nemačke. Flik je… »

Politika 13.09.2023
KELN – Jirgen Klop ne želi da bude novi selektor fudbalske reprezentacije Nemačke, pošto ima dugoročni ugovor sa Liverpulom, izjavio je danas agent engleskog kluba Mark Kosicke. Fudbalska reprezentacija Nemačke je trenutno bez selektora, pošto je… »
Feliks Magat želi da bude selektor fudbalske reprezentacije Nemačke

Feliks Magat želi da bude selektor fudbalske reprezentacije Nemačke

Politika 13.09.2023
HAMBURG – Poznati nemački fudbalski trener Feliks Magat izjavio je danas da bi voleo da vodi nacionalnu selekciju svoje zemlje na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano naredne godine, prenosi NDR. Fudbalska reprezentacija Nemačke je trenutno bez… »
Niko neće na klupu "pancera": Jirgen Klop odbio Nemačku

Niko neće na klupu "pancera": Jirgen Klop odbio Nemačku

Večernje novosti 13.09.2023
Trener Liverpula Jirgen Klop neće preuzeti fudbalsku reprezentaciju Nemačke, potvrdio je njegov menadžer, preneli su danas nemački mediji. Jirgen Klop foto: EPA Klop je bio jedan od mogućih kandidata da zameni Hansija Flika na klupi reprezentacije… »
Težak udarac za nemce: Van Gal odbio mesto selektora

Težak udarac za nemce: Van Gal odbio mesto selektora

Večernje novosti 13.09.2023
Poznati holandski fudbalski trener Luj van Gal odbacio je danas mogućnost da preuzme reprezentaciju Nemačke, prenose nemački mediji. FOTO: Tanjug/AP Nemačka je trenutno bez selektora pošto je pre nekoliko dana Hansi Flik dobio otkaz posle poraza od… »
Feliks Magat želi da bude selektor Nemačke

Feliks Magat želi da bude selektor Nemačke

Nemačka mora na EP da ponovo igra uspešan i lep fudbal - zaključio je Magat. Poznati nemački fudbalski trener Feliks Magat izjavio je da bi voleo da vodi nacionalnu selekciju svoje zemlje na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano naredne godine… »
Potreban sam Nemačkoj: Feliks Magat želi da bude slektor

Potreban sam Nemačkoj: Feliks Magat želi da bude slektor

Euronews 13.09.2023
Poznati nemački fudbalski trener Feliks Magat izjavio je da bi voleo da vodi nacionalnu selekciju svoje zemlje na Evropskom prvenstvu, koje će biti održano naredne godine. Fudbalska reprezentacija Nemačke je trenutno bez selektora, pošto je pre… »
Magat želi da bude selektor Nemačke

Magat želi da bude selektor Nemačke

Sport klub 13.09.2023
Poznati nemački fudbalski trener Feliks Magat izjavio je da bi voleo da vodi nacionalnu selekciju svoje zemlje na Evropskom prvenstvu na kome će sledeće godine biti domaćin. Fudbalska reprezentacija Nemačke je trenutno bez selektora, pošto je pre… »
Luj van Gal neće biti selektor Nemačke, ali zna ko hoće!

Luj van Gal neće biti selektor Nemačke, ali zna ko hoće!

Sportske.net 13.09.2023
Ostalo je još manje od godinu dana do početka Evropskog prvenstva, a domaćin Nemačka nema selektora. Projekat na čelu sa Hansijem Flikom raspao se kao kula od karata. A bivši prvak Evrope sa Bajern Minhenom dobio je otkaz posle blamaže u kojoj su… »

Vesti dana »