Повезане вести

Клоп неће, Магат се сам нуди - "Потребан сам Немачкој"

Клоп неће, Магат се сам нуди - "Потребан сам Немачкој"

Спортске.нет 13.09.2023
Немачки тренер Феликс Магат изјавио је да би волео да седне на клупу националног тима своје земље. Искусни стручњак (70) сматра да би био право решење након отказа Хансију Флику. "Ми би под хитно требали да пронађемо некога ко… »
Нагелсман фаворит за Фликовог наследника

Нагелсман фаворит за Фликовог наследника

Спортски журнал 13.09.2023
Некадашњи тренер Бајерна би прихватио функцију уколико би добијао исту плату као у редовима Бавараца. Немачке тренутно нема селектора, има вршиоца дужности Рудија Фелера, актуелног директора репрезентације, али „кућа фудбала“ ће… »
Феликс Магат жели да буде селектор фудбалске репрезентације Немачке

Феликс Магат жели да буде селектор фудбалске репрезентације Немачке

Политика 13.09.2023
ХАМБУРГ – Познати немачки фудбалски тренер Феликс Магат изјавио је данас да би волео да води националну селекцију своје земље на Европском првенству, које ће бити одржано наредне године, преноси НДР. Фудбалска репрезентација… »
Тежак ударац за немце: Ван Гал одбио место селектора

Тежак ударац за немце: Ван Гал одбио место селектора

Вечерње новости 13.09.2023
Познати холандски фудбалски тренер Луј ван Гал одбацио је данас могућност да преузме репрезентацију Немачке, преносе немачки медији. ФОТО: Тањуг/АП Немачка је тренутно без селектора пошто је пре неколико дана Ханси Флик добио… »
Магат жели да буде селектор Немачке

Магат жели да буде селектор Немачке

Спорт клуб 13.09.2023
Познати немачки фудбалски тренер Феликс Магат изјавио је да би волео да води националну селекцију своје земље на Европском првенству на коме ће следеће године бити домаћин. Фудбалска репрезентација Немачке је тренутно без… »
Потребан сам Немачкој: Феликс Магат жели да буде слектор

Потребан сам Немачкој: Феликс Магат жели да буде слектор

Еуроневс 13.09.2023
Познати немачки фудбалски тренер Феликс Магат изјавио је да би волео да води националну селекцију своје земље на Европском првенству, које ће бити одржано наредне године. Фудбалска репрезентација Немачке је тренутно без… »
Луј ван Гал неће бити селектор Немачке, али зна ко хоће!

Луј ван Гал неће бити селектор Немачке, али зна ко хоће!

Спортске.нет 13.09.2023
Остало је још мање од годину дана до почетка Европског првенства, а домаћин Немачка нема селектора. Пројекат на челу са Хансијем Фликом распао се као кула од карата. А бивши првак Европе са Бајерн Минхеном добио је отказ после… »

Вести дана »