Повезане вести
Воштинић: Ауто ударио у бицикл скоро без кочења, волео бих да се дође до истине
Н1 Инфо 13.09.2023
Предраг Воштинић из Локалног фронта пуштен је на кућно лечење након што је повређен у инциденту, када га је са бицикла оборио возач аутомобила с новосадским таблицама. „Добро сам духом, значе ми чљуди и значи ми комуникација са… »
Имам сопствену верзију која није нимало пријатна: Воштинић о нападу и повредама које су му нанели питомци Полицијске академије…
Данас 13.09.2023
Предраг Воштинић из Локалног фронта пуштен је на кућно лечење након што је повређен у инциденту, када га је са бицикла оборио возач аутомобила с новосадским таблицама. „Добро сам духом, значе ми људи и значи ми комуникација са… »
Живот у самовољи локалних моћника: Колика је цена борбе за правду у мањим срединама?
Нова 13.09.2023
Сва дешавања око Предрага Воштинића из Локалног фронта и око тога зашто је и са каквом намером је нападнут и повређен враћају у фокус тему о којој је у емисији "Међу нама" више пута до сада говорено. Да ли борба за боље друштво… »
Случај Воштинић: Напад или политички напад?
Нова 13.09.2023
Активиста Локалног фронта Предраг Воштинић, се осећа боље, након што га је, с бицикла оборио возач аутомобила новосадских таблица. Док грађански активисти сумњају да је реч о отвореном нападу за који још није утврђен мотив… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Арапски АДНОЦ водећи кандидат за преузимање НИС-а – 15. јануар крајњи рок за одлуку
Бизнис.рс пре 26 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних