Povezane vesti
Voštinić: Auto udario u bicikl skoro bez kočenja, voleo bih da se dođe do istine
N1 Info 13.09.2023
Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta pušten je na kućno lečenje nakon što je povređen u incidentu, kada ga je sa bicikla oborio vozač automobila s novosadskim tablicama. „Dobro sam duhom, znače mi čljudi i znači mi komunikacija sa njima… »
Imam sopstvenu verziju koja nije nimalo prijatna: Voštinić o napadu i povredama koje su mu naneli pitomci Policijske…
Danas 13.09.2023
Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta pušten je na kućno lečenje nakon što je povređen u incidentu, kada ga je sa bicikla oborio vozač automobila s novosadskim tablicama. „Dobro sam duhom, znače mi ljudi i znači mi komunikacija sa njima. Povrede… »
Život u samovolji lokalnih moćnika: Kolika je cena borbe za pravdu u manjim sredinama?
Nova 13.09.2023
Sva dešavanja oko Predraga Voštinića iz Lokalnog fronta i oko toga zašto je i sa kakvom namerom je napadnut i povređen vraćaju u fokus temu o kojoj je u emisiji "Među nama" više puta do sada govoreno. Da li borba za bolje društvo i državu na… »
Slučaj Voštinić: Napad ili politički napad?
Nova 13.09.2023
Aktivista Lokalnog fronta Predrag Voštinić, se oseća bolje, nakon što ga je, s bicikla oborio vozač automobila novosadskih tablica. Dok građanski aktivisti sumnjaju da je reč o otvorenom napadu za koji još nije utvrđen motiv, neki od aktera u… »
Vesti dana »

"Lopta je sada u ruskom polju": Starmer pozdravio rezultate razgovora SAD i Ukrajine u Saudijskoj Arabiji
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

Sagovornici Danasa o povređenom policajcu: Obmanjivanje javnosti, stvaranje panike i izazivanje nasilja
Danas pre 4 satijoš 1 povezana