Povezane vesti
Voštinić: Auto udario u bicikl skoro bez kočenja, voleo bih da se dođe do istine
N1 Info 13.09.2023
Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta pušten je na kućno lečenje nakon što je povređen u incidentu, kada ga je sa bicikla oborio vozač automobila s novosadskim tablicama. „Dobro sam duhom, znače mi čljudi i znači mi komunikacija sa njima. Povrede su… »
Imam sopstvenu verziju koja nije nimalo prijatna: Voštinić o napadu i povredama koje su mu naneli pitomci Policijske akademije…
Danas 13.09.2023
Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta pušten je na kućno lečenje nakon što je povređen u incidentu, kada ga je sa bicikla oborio vozač automobila s novosadskim tablicama. „Dobro sam duhom, znače mi ljudi i znači mi komunikacija sa njima. Povrede su… »
Život u samovolji lokalnih moćnika: Kolika je cena borbe za pravdu u manjim sredinama?
Nova 13.09.2023
Sva dešavanja oko Predraga Voštinića iz Lokalnog fronta i oko toga zašto je i sa kakvom namerom je napadnut i povređen vraćaju u fokus temu o kojoj je u emisiji "Među nama" više puta do sada govoreno. Da li borba za bolje društvo i državu na lokalu… »
Slučaj Voštinić: Napad ili politički napad?
Nova 13.09.2023
Aktivista Lokalnog fronta Predrag Voštinić, se oseća bolje, nakon što ga je, s bicikla oborio vozač automobila novosadskih tablica. Dok građanski aktivisti sumnjaju da je reč o otvorenom napadu za koji još nije utvrđen motiv, neki od aktera u istrazi… »
Vesti dana »
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 27 povezanih
Vučić: Postoje tri opcije za NIS, 15. januar krajnji rok za rešenje
Forbes pre 24 minutajoš 23 povezane
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 26 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 44 povezane
Tramp: Zelenski da se sabere i prihvati stvari, izbori u Ukrajini treba da se održe
Euronews pre 4 minutajoš 19 povezanih