Повезане вести

Настављено суђење Дијани Хркаловић и бившим полицајцима: Оптужбе за злоупотребу положаја

Настављено суђење Дијани Хркаловић и бившим полицајцима: Оптужбе за злоупотребу положаја

Инсајдер 13.09.2023
У Специјалном суду у Београду данас је саслушањем оштећеног настављено суђење бившој државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић поводом оптужби да је искоришћавањем свог положаја у МУП-у кочила истраге и процесуирање… »
На суђењу Дијани Хркаловић сведочили инспектор и оштећени сведок Желимир Крешталица

На суђењу Дијани Хркаловић сведочили инспектор и оштећени сведок Желимир Крешталица

Н1 Инфо 13.09.2023
У Специјалном суду настављено је суђење некадашњој државној секретарки Дијани Хркаловић за трговину утицајем, сведочењем оштећеног сведока Желимира Крешталице и инспектора Бојана Ивковића. Он је, према његовим речима… »
Настављено суђење Хркаловићевој, оштећени говорио о претњама Елеза

Настављено суђење Хркаловићевој, оштећени говорио о претњама Елеза

Политика 13.09.2023
У Специјалном суду у Београду данас је саслушањем оштећеног настављено суђење бившој државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић поводом оптужби да је искоришћавањем свог положаја у МУП-у кочила истраге и процесуирање… »
„То су биле константне претње од озбиљних људи, од БИА и УКП сам обавештен да треба да се склоним“: Угоститељ сведочио на…

„То су биле константне претње од озбиљних људи, од БИА и УКП сам обавештен да треба да се склоним“: Угоститељ сведочио на…

Нова 13.09.2023
Дијани Хркаловић, бившој државној секретарки у Министарству унутрашњих послова која се терети за трговину утицајем, настављено је суђење данас у Специјалном суду у Београду. На данашњем рочишту сведочили су оштећени… »
Настављено суђење Дијани Хркаловић: Оштећени говорио о претњама Елеза

Настављено суђење Дијани Хркаловић: Оштећени говорио о претњама Елеза

Еуроневс 13.09.2023
Живот ми је постао пакао када сам полицији пријавио претње Елеза: Сведок на суђењу Дијани Хркаловић изјавио да је не познаје…

Живот ми је постао пакао када сам полицији пријавио претње Елеза: Сведок на суђењу Дијани Хркаловић изјавио да је не познаје…

Курир 13.09.2023
Суђење бившој државној секретарки у МУП-у Дијани Хркаловић због оптужби да је искоришћавањем свог положаја кочила истраге и процесуирање криминалаца, данас је настављено саслушањем сведока, који има и статус оштећеног… »
Наставља се суђење Дијани Хркаловић за трговину утицајем: Окривљени стигли у суд

Наставља се суђење Дијани Хркаловић за трговину утицајем: Окривљени стигли у суд

Нова 13.09.2023
Суђење бившој државној секретарки у Министарству унутрашњих послова Дијани Хркаловић наставља се суђење данас у Специјалном суду у Београду. Хркаловић је пре 10 сати стигла у зграду суда. Сем ње, у овом поступку суди се и… »

Вести дана »