Повезане вести
Обе шаке су ми исечене, крви је било свуда: Инцидент на планини Каблар, дошло до сукоба еколошких активиста и радника…
РИНА 13.09.2023
Обе шаке су ми исечене, крви је било свуда: Инцидент на планини Каблар, дошло до сукоба еколошких активиста и радника обезбеђења око постављене барикаде Чачак - Тензија око изградње видиковца на планини Каблар код Чачка и… »
Сукоб еколошких активиста и радника обезбеђења на планини Каблар, завадили се око постављене барикаде крви било свуда
Дневник 13.09.2023
ЧАЧАК: Тензија око изградње видиковца на планини Каблар код Чачка и даље не јењава. Током јучерашњег дана дошло је до новог инцидента и сукоба између радника са једне и еколошких активиста са друге стране. Том приликом радник… »
Радник и еколошки активисти се отимали око знака, једном руке исечене: "Почео је најстрашније да ме вређа"
Телеграф 13.09.2023
Еколошки активисти имали су нешто другачију верзију читавог догађаја. Тензија око изградње видиковца на планини Каблар код Чачка и даље не јењава. Током јучерашњег дана дошло је до новог инцидента и сукоба између радника са… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата – какав је поступак
Нова пре 14 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 29 минутајош 14 повезаних
Јокићу полувреме довољно, тата Лука славио уз трипл-дабл!
Спортске.нет пре 49 минутајош 16 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 1 сатјош 9 повезаних