Povezane vesti
Obe šake su mi isečene, krvi je bilo svuda: Incident na planini Kablar, došlo do sukoba ekoloških aktivista i radnika…
RINA 13.09.2023
Obe šake su mi isečene, krvi je bilo svuda: Incident na planini Kablar, došlo do sukoba ekoloških aktivista i radnika obezbeđenja oko postavljene barikade Čačak - Tenzija oko izgradnje vidikovca na planini Kablar kod Čačka i dalje ne jenjava… »
Sukob ekoloških aktivista i radnika obezbeđenja na planini Kablar, zavadili se oko postavljene barikade krvi bilo svuda
Dnevnik 13.09.2023
ČAČAK: Tenzija oko izgradnje vidikovca na planini Kablar kod Čačka i dalje ne jenjava. Tokom jučerašnjeg dana došlo je do novog incidenta i sukoba između radnika sa jedne i ekoloških aktivista sa druge strane. Tom prilikom radnik obezbeđenja… »
Radnik i ekološki aktivisti se otimali oko znaka, jednom ruke isečene: "Počeo je najstrašnije da me vređa"
Telegraf 13.09.2023
Ekološki aktivisti imali su nešto drugačiju verziju čitavog događaja. Tenzija oko izgradnje vidikovca na planini Kablar kod Čačka i dalje ne jenjava. Tokom jučerašnjeg dana došlo je do novog incidenta i sukoba između radnika sa jedne i… »
Vesti dana »
Danas novi protest kod Železničke stanice u Novom Sadu, građane pozivaju da ponesu farbu i rukavice
Nova pre 2 satajoš 7 povezanih
Majk Meloun još jednom odao počast nikoli Jokiću: „Imam priliku da treniram jednog od najboljih igrača svih vremena“ (video)
Hot sport pre 1 satjoš 18 povezanih
Pašalić obišao pritvorenike u okružnom zatvoru u Novom Sadu: "Vesić i dalje štrajkuje glađu"
NIN pre 15 minutajoš 15 povezanih