Повезане вести
Тужилаштво БиХ тражило да се Додику забрани обављање функције предсједника РС
Слободна Европа 13.09.2023
Тужилаштво Босне и Херцеговине предложило је у оптужници против предсједника Републике Српске Милорада Додика да му се изрекне мјера сигурности забране обављања функције предсједника и забрана обављања било које јавне… »
Додик: Добра вест то што је Суд БиХ потврдио оптужницу против мене
Н1 Инфо 13.09.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је потврђивање оптужнице против њега од Суда БиХ добра вест. „Оптужен сам за кривично дело неизвршавање одлука високог представника. Да би ми судили, мораће да докажу да… »
Додик: Добра вест је то што је Суд БиХ потврдио оптужницу против мене
Нови магазин 13.09.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је потврђивање оптужнице против њега од Суда БиХ добра вест. "Оптужен сам за кривично дело неизвршавање одлука високог представника. Да би ми судили, мораће да… »
Тужилаштво БиХ предложило да се Додику забрани обављање дужности председника РС
Нови магазин 13.09.2023
Тужилаштво Босне и Херцеговине је у оптужници против председника Републике Српске Милорада Додика и вршиоца дужности директора Службеног гласника Републике Српске Милоша Лукића предложило да им се забрани обављање дужности на… »
Тужилаштво БиХ предложило да се Додику забрани обављање дужности на 10 година
Н1 Инфо 13.09.2023
Тужилаштво Босне и Херцеговине је у оптужници против председника Републике Српске Милорада Додика и вршиоца дужности директора Службеног гласника Републике Српске Милоша Лукића предложило да им се забрани обављање дужности на… »
Шта садржи оптужница против Милорада Додика?
Вести онлине 13.09.2023
Тужилаштво БиХ предложило је у оптужници против председника Републике Српске Милорада Додика меру забране обављања функције председника Републике и забрану обављања било које јавне функције у складу са одредбама Кривичног… »
Шта садржи оптужница против Милорада Додика
Спутник 13.09.2023
Тужилаштво БиХ предложило је у оптужници против председника Републике Српске Милорада Додика меру забране обављања функције председника Републике и забрана обављања било које јавне функције у складу са одредбама Кривичног… »
Шта пише у оптужници против Милорада Додика
РТВ 13.09.2023
САРАЈЕВО - Тужилаштво БиХ предложило је у оптужници против председника Републике Српске Милорада Додика меру забране обављања функције председника Републике и забрана обављања било које јавне функције у складу са одредбама… »
Шта садржи у оптужница против Милорада Додика?
Политика 13.09.2023
САРАЈЕВО – Тужилаштво БиХ предложило је у оптужници против председника Републике Српске Милорада Додика меру забране обављања функције председника Републике и забрана обављања било које јавне функције у складу са одредбама… »
Шта садржи оптужница против Милорада Додика коју је потврдио Суд БиХ?
Еуроневс 13.09.2023
Тужилаштво БиХ предложило је у оптужници против председника Републике Српске Милорада Додика меру забране обављања функције председника Републике и забрана обављања било које јавне функције у складу са одредбама Кривичног… »
Додик: Да би ми судили, мораће да докажу да је Кристијан Шмит оно за шта се представља
Политика 13.09.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик саопштио је данас да је оптужница подигнута против њега добра вест, јер ће на суђењу морати да докажу да је Кристијан Шмит оно за шта се представља. „Оптужен сам за кривично дело… »
Додик открио зашто је оптужница против њега добра вест
Спутник 13.09.2023
Потврђивање оптужнице против мене је добра вест, рекао је председник Републике Српске Милорад Додик и додао да ц́е на суђењу морати да се докаже да је Кристијан Шмит оно за шта се представља. „Оптужен сам за кривично дело… »
Председник РС жестоко - Додик открио зашто је оптужница против њега добра вест
Правда 13.09.2023
Потврђивање оптужнице против мене је добра вест, рекао је председник Републике Српске Милорад Додик и додао да ће на суђењу морати да се докаже да је Кристијан Шмит оно за шта се представља. „Оптужен сам за кривично дело… »
Милорад Додик се огласио након потврђивања оптужнице против њега: То је добра вест!
Курир 13.09.2023
Милорад Додик, председник Републике Српске, реаговао је на Твитеру после потврђивања оптужнице против њега од стране Суда БиХ. Додик је оптужен за нарушавање уставног поретка, те неизвршавање одлука високог представника у… »
Вести дана »
У Србији сутра умерено до потпуно облачно, највиша температура од 9 до 14 степени
ИндексОнлине пре 3 сатајош 24 повезане
Драматично у Чилеу, Србин хитно морао у болницу: Тениска репрезентација Србије доживела велику непријатност!
Хот спорт пре 2 сатајош 31 повезана
Аутобус искључен из саобраћаја у Јагодини због непрописног превоза деце: Прекршајна пријава против возача (54)
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 14 повезаних
Репортерка Н1 из Скопља: Заплењено чак 40 тона марихуане, према последњим незваничним информацијама
Н1 Инфо пре 4 сатијош 1 повезана