Povezane vesti
Adetokumbo: Ne možeš biti šampion sveta samo zato što si šampion NBA lige
Politika 13.09.2023
NjUJORK – Košarkaš Milvokija i grčki reprezentativac Janis Adetokumbo izjavio je danas da samo selekcija koja osvoji Mundobasket može sebe da nazove šampionom sveta, prenosi Basketnjuz. Adetokumbo je reagovao na izjavu američkog atletičara Noe… »
Adetokumbo: Znam da je NBA najjača na svetu, ali ne možeš biti šampion sveta samo zato što si šampion lige
Sportski žurnal 13.09.2023
Verujem da ću i ja dobiti neke prozivke zbog ovoga što pričam, ali baš me briga. Košarkaš Milvokija i grčki reprezentativac Janis Adetokumbo izjavio je da samo selekcija koja osvoji Mundobasket može sebe da nazove šampionom sveta. Adetokumbo je… »
Adetokumbo: Nemci pobedili SAD i Srbiju, oni su šampioni
Sport klub 13.09.2023
Košarkaš Milvokija i grčki reprezentativac Janis Adetokumbo izjavio je da samo selekcija koja osvoji Mundobasket može sebe da nazove šampionom sveta, prenosi Basketnjuz. Adetokumbo je reagovao na izjavu američkog atletičara Noe Lajlsa, koji je… »
Ko je jedini pravi šampion sveta - Janis objasnio Amerikancima!
Sportske.net 13.09.2023
Mnogo bure u javnosti, pogotovo u Sjedinjenim Američkim Državama, izazvala je izjava najboljeg sprintera današnjice Amerikanca Noe Lajlsa u kojoj je rekao da se pobednik NBA lige ne može nazivati svetskim prvakom. Usledile su žustre reakcije brojnih… »
Vesti dana »
POSKUPLJUJE POREZ NA IMOVINU U BEOGRADU: Od Nove godine stižu uvećani računi! Više ćemo plaćati i za garaže i poslovni prostor
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih
Izabrana nova evropska Komisija: Ključne funkcije za Srbiju preuzimaju Slovenka Marta Kos i Kaja Kalas
Blic pre 48 minutajoš 23 povezane
Rusija nastavlja dovođenje raketnog sistema "Sarmat" sa nuklearnim bojevim glavama u pripravnost
Euronews pre 4 satijoš 20 povezanih