Повезане вести
„Ја сам слеп овде у овој тами и радије бих био у твојим рукама“: Софија која је убијена у „Рибникару“ јуче би напунила 14…
Нова 13.09.2023
Слободан Негић, отац Софије која је убијена почетком маја ове године у масакру у Основној школи "Владислав Рибникар", написао је емотивну песму, коју је посветио ћерки и то на дан када је она требало да напуни 14 година. Речи… »
„Ваит фор ме“: Песма коју је отац девојчице убијене у Рибникару написао за њен рођендан
Н1 Инфо 13.09.2023
Слободан Негић, отац девојчице Софије која је убијена 3. маја у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду написао је песму "Ваит фор ме" (Чекај ме) за ћеркин рођендан. Текст и музика за песму Слободана Негића објављена је… »
Отац Софије убијене у масакру на Врачару посветио јој песму за рођендан: Чекај ме, моје дете, надам се да чујеш моје болно…
Курир 13.09.2023
"Слеп сам овде у овој тами и радије бих био у твојим рукама. Сви ми говоре да морам бити јак. Само треба да виде како стојим овде сам. Али док тебе нема, ја не могу наставити..." Ово су речи песме Слободана Негића, оца Софије… »
„С тобом сам увек осећао да сија Сунце“, „Наше дивно дете са којим је све било лако“, „Заувек остајеш моје срце живота“…
Нова 13.09.2023
Софија Негић, једна од девојчица убијених у масакру у београдској Основној школи "Владислав Рибникар" прославила би 14. рођендан. Тим поводом, њени пријатељи и породица написали су јој емотивна рођенданска писма. Писма су… »
“Ваит фор ме” Слободан Негић
Нови магазин 13.09.2023
Песма коју је написао и компоновао тата Слободан за Софијин рођендан. Ваит фор ме Ми цхилд, ми лифе, ми онли лове И хопе иоу хеар ми ацхинг хеарт Ми брокен вингс аре црумблин’ со сад ве хад то парт И хопе иоу’ре смилинг сомевхере… »
Поруке поводом рођендана Софије Негић: Ниси нестала, јер „срце куца, ту је”
Нови магазин 13.09.2023
Преносимо поруке објављење не порталу Јавни сервис, написане поводом рођендана Софије Негић. Драга Софија, Недостајеш ми од како си отишла међу звезде. Сваки дан помислим на тебе. Ниси нестала, јер „срце куца, ту је”, баш као у… »
Рођенданске поруке Софији Негић, убијеној ученици школе "Владислав Рибникар"
Инсајдер 13.09.2023
Портал јавнисервис.нет објавио је поруке поводом рођендана Софије Негић, ученице Основне школе "Владислав Рибникар" која је убијена у нападу 3. маја. Текстове порука преносимо у целости: "Драга Софија, Недостајеш ми од како си… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 8 минутајош 30 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 1 сатјош 24 повезане
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 44 минутајош 46 повезаних