Povezane vesti
„Informatika“ šalje opomene za neplatiše, evo za koji obračunski period
Dnevnik 13.09.2023
Javno komunalno preduzeće „Informatika“ najavljuje da će ove nedelje poslati opomene zbog neizmirenih dugovanja za komunalno-stambene usluge. Opomenut period za fizička lica korisnike stambenog i poslovnog prostora je od septembra 2022. godine do… »
"Informatika" šalje opomene dužnicima
Moj Novi Sad 13.09.2023
Javno komunalno prеduzеćе "Informatika" najavljujе da ćе ovе nеdеljе poslati opomеnе zbog nеizmirеnih dugovanja za komunalno-stambеnе uslugе. Opomеnut pеriod za fizička lica korisnikе stambеnog i poslovnog prostora jе od… »
Stižu opomene za dugovanja Informatici
NoviSad.com 13.09.2023
Novi Sad – JKP „Informatika“ će narednih dana poslati opomene zbog neizmirenih dugovanja za komunalno-stambene usluge. Kako navode, fizička lica korisnici stambenog i poslovnog prostora dobiće opomene za period od septembra 2022. do marta 2023… »
Novosađani, ove nedelje Informatika šalje opomene za dugovanja: Ko ne plati - dolazi mu izvršitelj
Radio 021 13.09.2023
"Informatika" će u toku nedelje poslati opomene zbog neizmirenih dugovanja za komunalno-stambene usluge. "Opomenut period za fizička lica korisnike stambenog i poslovnog prostora je od septembra 2022. godine do marta 2023. godine", kažu u Informatici… »
Vesti dana »
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana